- 6 Ekim 2017
- 1.120
- 567
- 35
- Konu Sahibi meleknurdogan
Herkes uzayli falan görmüş gibi bakıyor.. ben ufak bir ilçede ama ilçenin en nezih lokasyonunda oturuyorum.. bugün mecburiyetten evimin hemen yanındaki zincir markete bı on günlük daha alışveriş yapmaya gittim. Maskemi taktım tabii kii.. çok kalabalıktı en az on kişi bana güldü .. şu durumda bile minicik çoluk çocukla millet alışverişe gelmiş.. ben eve girdiğim zaman her şeyimi çıkarıp yıkadım o derece.. herkes laf attı saçma sapan .(şimdi sana virüs islemeyecek mi) gibi ... . cewap vermedim kavga çıkmasın vs.. muhattap olmak istemedim.. o kadar cahiller ki.. biliyorum cewap versem olay çok buyuyecekti ... Bir şey oldu mu karınca gibiler ..herkes aynı kafada...bugün cenaze varmış eşimin tanidiginin..bildiğiniz normal cenaze yapmış millet gitmiş mevlüt falan okunmuş..kaynanamlar da gtmis..çok garibime gtti neden dedim.. mecburduk gitmeyip neyapacagiz dedi... çok kültür seviyesi geriden gelen bir yerdeyim ... Çok cahil insan var ...onlar gbi olamıyorum.. ama kendim gibi de olamıyorum ... Markette insanlar gülüyor maske taktım diye.. eşim de öyleydi baslarda..onu ikna ettim şuan bilinçli her şeye.. ..
Neden hala cenaze mevlüt oluyor.. neden herkes toplanıyor hiç bir şey olmamış gbi...
... Bıktım artık ne yapabilirim cidden??
Neden hala cenaze mevlüt oluyor.. neden herkes toplanıyor hiç bir şey olmamış gbi...
... Bıktım artık ne yapabilirim cidden??