evet hayatımda böyle bir ilgi olmazsa eksik hisseder miyim diyorum onun korkusu var bayaAdam peşınden koşarken çekıp gıdıyorsun.Baktın elınden kaçacak sonra ayrılmak ıstemıyorum dıyosun.İlgi senı şımartmış,ama bagımlı olmussn korkyorsn açık net..Açık dıyım bencılsnz bıraz.Adam bıkar zaten bırakır bı muddet sonra
eğer ilgi göstermesi, bana karşı şefkatle yaklaşımı ve çok iyi bir kalbi olması onu bende eşsiz yapıyorsa sadece bunlar var elimde.. ama hani onu görünce ufak bir heyecan kıpırtısı, midede kelebek uçuşma hissi vs hiçbir şey olmuyor bendeAnlattıklarınıza bakınca onu sizin gözünüzde eşsiz yapan hiçbir şey yok diye anlıyorum. Sadece ilgi görmeyi, sevilmeyi seviyorsunuz. Üstüne de kafanızda bir sürü acaba var. Bir evlilik böyle başlamamalı bence.
AŞK olmazsa olmaz değil bence..Ama madem senn için bukadar onemlı..Karşıdakıne acı çektırmenn bı manası yok.Söyle ve bıtır..Ama korkunda yersız degıl onu dıyım.Alışmssn boşlukta hısserdsn.Adamda farklı bı puruz yoksa,sana aşık ilgılı saygılı ıse yanı karakteıde ıyı ıse,senn sevmemen içn sebep nedir?Aşkda bıgun bıtıyor sevgıye donusuyor..Ama sevgıyle baslayıp bırbırıne aşık olan çok ınsan gordum..Mesele galıba görebılmek,sevebılmek,farkındalk..evet hayatımda böyle bir ilgi olmazsa eksik hisseder miyim diyorum onun korkusu var baya
İyi kalp, şefkat, ilgi göstermesi elbette muhteşem özellikler ama sadece bu özellikler bir insanı eşsiz yapmaz diye düşünüyorum, çünkü bunları bir dostta da, bir arkadaşta da, ya da bir gün başka bir insanda da bulabilirsiniz. Demek istediğim tam da bahsettiğiniz kıpırtı hali aslında. Ona bakınca birlikte bir ömür geçirme düşüncesi sizi mutluluktan sarhoş ediyor mu mesela, koca bir hayatı ondan başkasıyla harcamak istemezdim diyor musunuz, yanında bulduğunuz huzur size yetiyor mu, tatmin oluyor musunuz bu ilişkiden? İşte anlattıklarınızdan bu sorularıma olumlu bir cevap çıkaramadım.eğer ilgi göstermesi, bana karşı şefkatle yaklaşımı ve çok iyi bir kalbi olması onu bende eşsiz yapıyorsa sadece bunlar var elimde.. ama hani onu görünce ufak bir heyecan kıpırtısı, midede kelebek uçuşma hissi vs hiçbir şey olmuyor bende
haklısınız bütün bu sorulara cevabım hayır.. sadece onunla evlenirsem mutlu olacağımı düşünüyorum o kadar. ama ben bu düşünceler içerisindeyken bu da garanti değil..İyi kalp, şefkat, ilgi göstermesi elbette muhteşem özellikler ama sadece bu özellikler bir insanı eşsiz yapmaz diye düşünüyorum, çünkü bunları bir dostta da, bir arkadaşta da, ya da bir gün başka bir insanda da bulabilirsiniz. Demek istediğim tam da bahsettiğiniz kıpırtı hali aslında. Ona bakınca birlikte bir ömür geçirme düşüncesi sizi mutluluktan sarhoş ediyor mu mesela, koca bir hayatı ondan başkasıyla harcamak istemezdim diyor musunuz, yanında bulduğunuz huzur size yetiyor mu, tatmin oluyor musunuz bu ilişkiden? İşte anlattıklarınızdan bu sorularıma olumlu bir cevap çıkaramadım.
evet hayatımda böyle bir ilgi olmazsa eksik hisseder miyim diyorum onun korkusu var baya
Onun ilgisi sizi bir süre daha mutlu eder. Sonrasındaysa sizin de ilgi gösterebileceğiniz, kalbinizi çarptıracak biri olmamasının boşluğunu çekmeye başlarsınız. %100 böyle olur demiyorum ama büyük ihtimalle böyle olur. İnsanız çünkü, sevilmeye olduğu kadar sevmeye de ihtiyacımız var. O yüzden bence karşı tarafın ne hissettiği kadar kendi hislerinize de odaklanarak evlilik kararı almalısınız.haklısınız bunlara cevabımın hepsi hayır, sadece onunla evlenirsem mutlu olacağımı düşünüyorum o kadar ki bu da garanti değil ben bu düşünceler içerisindeyken..