• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bulimiaaaaaaaaaaa :(((

RingLeAdeRr

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
4
0
6
34
Eskişehir
arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza yeni ktıldım. Sizinle bi sıkıntımı paylaşmak istiorum o kadar zor durumdayım ki anlatıck kimsem yok. Bulimia hastasıyım dört yıldan fazla süredir tedavisini görüorum ama bi adım bile ilerleyemedm aksine dahada ilerledi rahatsızlığım. Şu an günde bazen dört beş sefer kustuğum oluyor. aşırı yorgun hissediorm kendimi sürekli kalp çarpıntım var her an bayılacak gibiyim. benmle aynı problemi yaşayanlar varsa ve bi ilerleme sarfettiyse ltfen yardımcı olabilrmi son çarem bu artık bişy yapamıorm kendi başıma....:50:

Merhaba,
Tedavi şekliniz nasıl oldu acaba? Sadece ilaç tedavisi mi yoksa ilaç+ terapi mi alıyorsunuz? İlaçla terapiyi birlikte götüren bulimia hastalarında çoğunlukla iyileşme oluyor diye biliyorum da. :(

Merhaba,
Tedavi şekliniz nasıl oldu acaba? Sadece ilaç tedavisi mi yoksa ilaç+ terapi mi alıyorsunuz? İlaçla terapiyi birlikte götüren bulimia hastalarında çoğunlukla iyileşme oluyor diye biliyorum da. :(

İlaç tedavisi alıorum şu an terapi gördüğüm zamanlardada malesef bi yararını göremedm :(

İlaç tedavisi alıorum şu an terapi gördüğüm zamanlardada malesef bi yararını göremedm :(

Psikoloji öğrencisiyim de, konu başlığı direkt dikkatimi çekti o yüzden sorma gereği duydum. Çok çok geçmiş olsun. :( Hatta bi tanıdığımız da bulimiaydı, bikaç ay hem ilaç hem de terapi yardımı aldı şu an çok iyi, toparladı kendini. Ama hala ilaca devam ediyor koruma amaçlı. İnşallah senin için de en kısa zamanda bi gelişme olur.

Psikoloji öğrencisiyim de, konu başlığı direkt dikkatimi çekti o yüzden sorma gereği duydum. Çok çok geçmiş olsun. :( Hatta bi tanıdığımız da bulimiaydı, bikaç ay hem ilaç hem de terapi yardımı aldı şu an çok iyi, toparladı kendini. Ama hala ilaca devam ediyor koruma amaçlı. İnşallah senin için de en kısa zamanda bi gelişme olur.

çok teşekkr ederim canım inşallah dediğin gibi olur benmde tek temennim o. Yakınlarm biraz olsn yanımda olsalar üstesinden gelirim eminim ama yok işte

Back