- 7 Aralık 2018
- 6.988
- 18.072
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Merhaba hanımlar şu sıralar fazla konu açıyorum ama elimde değil bazı şeyler birikti sanırım. Neyse ben yaklaşık üç dört sene önce bulimia hastasıydım yiyip kusuyordum çünkü kiloluydum ve bu sayede 10 kilo verdim. Sonra iş çığrığından çıktı artık zevkine birsürü abur cuburu eve doldurup bir hışımla bunları yiyip kusuyordum. Dişlerime zarar verdiği için bunu yapmamaya karar verdim ve uzun süredir iki yıldır falan bunu asla yapmıyorum. Sağlıklı bir şekilde de kilomu koruyordum fakat son zamanlarda yine duygusal yemelerim başladı aç olmasam bile kendime engel olamıyorum 6 kilo aldım duygusal boşluktayım ve bunu yeme düzenime yansıtıyorum dayanamayıp demin kustum çünkü fotoğraflarda kendimi beğenmiyorum suratım bazlama gibi çıkıyor inanın kilo bana hiç yakışmıyor biri sen kilo almışsın deyince direkt yüzüm düşüyor bacaklarım bile şişti. Ama kusmak istemiyorum çünkü kalbe ve dişlere çok zararı var. Duygusal açlık yaşayan var mı aranızda bununla nasıl başa çıkıyorsunuz? Eski yeme düzenime nasıl dönebilirim?