bulgaristan vatandaşlığı alma

sevil-deniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2009
165
0
116
İstanbul
merhaba bayanlar. benim durumumda olan arkadaşları bekliyorum. benim babaannem bulgaristan razgrad doğumlu. babaannem 10 yaşındayken türkiyeye göçmüşler. babam türkiye doğumlu. ben babaanneme sonrada babama tabiki en sonunda kendime vatandaşlık almak istiyorum. dün nüfus müdürlüğüden üst soya ait nüfus kayıt örneği aldım. babaannem çok yaşlı yalnız bu işler için koşturamaz. benim nasıl bir yol izlemem gerekli. bu arada anne babam ayrı babam başka evlilik yaptı pek görüşmüyoruz. bana pek yardımcı olmaz yinede konuşucam tabi. sonradan vatandaşlık alan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi.
vatandaşlığı en çok okul için istiyorum.

Şu an eşim de araştırıyor. Babaannesi Razgrad dedesi Rusçuk doğumlu.

Şu an eşim de araştırıyor. Babaannesi Razgrad dedesi Rusçuk doğumlu.
benim babaannemde razgrad sofular doğumlu. araştırdığım kadarıyla önce isim denklik belgesi alıcaz babaanneme. üst soy alt soy bilgisi olan nüfus kayıt örneği alıcaz sonrada babaanemin gidip bulgaristana hala vatandaş olup olmadığını sorgulaması gerekli ama çok yaşlı gidemez nasıl yapıcaz bilmiyorum. yada bildiklerim doğrumu onuda bilmiyorum. bilen varsa yardımcı olacak bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…