• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bulgari alyans

Seht

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
307
34
98
38
İstanbul
Bulgari alyanslarınızı nerden aldınız ve fiyatları hakkında bilgi iistiyorum kızlarr...

Bir ben sevemedim sanırım şu alyansları. Çok kaba ve kalın geliyor bana ama zevk meselesi tabi ki saygı duyarım her zaman. Benim alyansım da kalın mesela ama tamtur ortasından tek taşla çok kibar duruyor. Otobüste bile soran olmuştu çok zarif diye. Fiyatları çok yüksek değil diye biliyorum bvlgari alyansların.

Bir ben sevemedim sanırım şu alyansları. Çok kaba ve kalın geliyor bana ama zevk meselesi tabi ki saygı duyarım her zaman. Benim alyansım da kalın mesela ama tamtur ortasından tek taşla çok kibar duruyor. Otobüste bile soran olmuştu çok zarif diye. Fiyatları çok yüksek değil diye biliyorum bvlgari alyansların.
ya bilmiyorum güzel duruyor tabi ama takınca nasıl durur bilmiyorum kuyumcularda oluyormu özel magzalarındamı satılıyor acaba

bizimde alyanslarimiz bvlgari ve cok begenerek kullaniyorum.spor yada klasik her tarza uyuyor bence.ve modasi hic gecmiyor.tam emin olmamakla beraber fiyatlari 600-700 tl arasinda degisiyor diye biliyorum.

Canım benim şu an ki alyanslarım normal markasız ince altın alyans. Ama nişan için bulgari istiyoruz. Avcılarda ve kapalı çarşıda sorduk. İnce modelleri hoşuma gitti benimde. Fiyatları 2000TL ile 3000TL arasında değişiyor.

Gerçek olanları sadece kendi mağazalarında satılıyor, büyük kuyumculara ürünlerini veriyor mu bilmiyorum..
500 600 tl olanlar gerçek olmayanlar nasıl ki her ürünün takliti üretiliyor onların da aynı şekilde.
Bizim tanıdık kuyumcumuza sormuştum o söylemişti.
Benimde bazı modelleri hoşuma gidiyor ama tercih etmem sanırım.

Back