Bülent Tıraştan Güvenç Karlıkaya ya geçen var mı?

gunes199

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2023
167
68
39
Merhaba , Acıbadem Maslaktan veya Bülent Tıraştan Güvenç Beye geçen var mı? Kendisini çok övüyorlar

Bülent bey çok iyi bir dr diye biliyorum.Kendisinden ayrılmak isteme sebebiniz nedir?
Çok ilaç kullanıyorlar . Ve çok kalabalık olduğu için stres oluyorum bekleme sürelerinde . Tüp bebek hem çok profesyonel bir doktorluk süreci gerektirdiği gibi psikolojik olarak da iyi hissetmemiz önemli diye düşünüyorum ama neresi iyi olur kötü tecrübelerden sonra bilmiyorum . Ve ne yaparsak yapalım kader kısmet zaten bence

Evet ama benim dosyam çok kabarık olduğundan maalesef kurumsal hastane ile çalışmam gerekiyor ve doktor odaklıyım . Güvenç Beyi yeni duydum onunla ilgili yorumları merak ediyorum
Direk Şişli memorial Yücel hocaya gidin. Ben acıbadem maslakta 3 deneme yaptım hiç bir embriyom blast olmadı Amh düşük bende. Yaşım 34 dü. Son deneme Şişli memorial embryolar blast kaliteli oldu pişman olmazsınız hasta odaklı ve laborant iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…