- 4 Kasım 2024
- 44
- 14
- 3
- 41
- Konu Sahibi nerdebubebek
Merhaba kızlar, 41 yaş, bir tüp denemesi Yeditepe'de bir tüp denemesi de Bülent Tıraş'ta oldu. PRP eksozom yaptırdım, yumurtaları costurdu bayağı yumurta toplandı ancak sonuç bir hüsran. 1 tane mozaik trizomi 3ab kaliteli embriyo yedekte bekliyor. Yeniden deneyeceğiz. Ancak Bülent Tıraş çok yoğun ve benimle yeterince-gerektiği kadar ilgilenebiliyor mu, bundan emin olamıyorum (3 saat kuyruklarda beklemek de cabası)..
Bu ay hem Brüksel Tüp'ten Hüsamettin ile hem de Şişli Memorialden Semra hanım, Yücel beyle görüştük.. iki hastane ile ilgili de olumlu yorumlar var. Şişlinin laboratuari iyiymiş galiba. Hüsamettin'den de 49 yaşında bebeği olan bir tanıdığımız var :) yoksa bülent tıraşla mi devam etmeli? çok iğne veriyor, diğer iki merkez de bu kadarının yumurtaları yalnızca sisrdiğini, kalitesi hakkında bilgi vermediğini düşünüyor. Yalnızca bak prp yaptım skor çok iyi.. gibi bir şey..
Deneyimleriniz, fikirleriniz nedir.. çok aradayız.. şişliye yakınız gibi...
Bu ay hem Brüksel Tüp'ten Hüsamettin ile hem de Şişli Memorialden Semra hanım, Yücel beyle görüştük.. iki hastane ile ilgili de olumlu yorumlar var. Şişlinin laboratuari iyiymiş galiba. Hüsamettin'den de 49 yaşında bebeği olan bir tanıdığımız var :) yoksa bülent tıraşla mi devam etmeli? çok iğne veriyor, diğer iki merkez de bu kadarının yumurtaları yalnızca sisrdiğini, kalitesi hakkında bilgi vermediğini düşünüyor. Yalnızca bak prp yaptım skor çok iyi.. gibi bir şey..
Deneyimleriniz, fikirleriniz nedir.. çok aradayız.. şişliye yakınız gibi...
Son düzenleme: