- Konu Sahibi uzak_ulkekiyilari
Bende bugün estee wordla görüsme yaptim..cok korkuyorum.doktor bey hakkinda biraz bilgi verirse sevinirim.bir kac hastaneyle görüstüm en uygun fiyat estee world su an.lütfen yardimci olurmusun bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bugün estee wordla görüsme yaptim..cok korkuyorum.doktor bey hakkinda biraz bilgi verirse sevinirim.bir kac hastaneyle görüstüm en uygun fiyat estee world su an.lütfen yardimci olurmusun bana
Cevabin icin tesekkür ederim canim.bülent bey hakkinda biraz yazsan sevinirim. Sende hangi protezi kullandi. Kas altimi? Benimkilerin birde diklestirilmesi gerekiyomus. Ben sadece asistaniyla telefonlastim ve resim gönderdim..yurt disinda oldugum icin arastirma yapmakta zorlaniyorum.
Evet sagolsun WhatsApp dan benimkileride cevapliyo..benden ön ödeme istediler buna biraz kafam takildi.sende ön ödeme yaptinmi? Ben eylül de olmayi düsündügüm icin simdiki fiyatlardan yararlanmak icinmis.senin özelde resmin varmi? Varsa görebilirmiyim?
bende kararımı kesin olarak verdim bugün estee wordla öngörüsme yaptim
birde hangi doktor olması arasında aslında hala tereddütüm varsadece
istediğim doğal olması eğer beni eklerseniz resimlerinizi görmek isterim
Merhaba beni alintilamadan yorum yazdığınız icin anca gördüm. Ben dogallik acisindan gercekten cok memnunum:) karar verdiniz mi dr. Konusuna?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkür ederim cevabın için doktor konusunda hala araştırma içerisindeyim bu formda Rassing diye en son benim gibi çok araştıran bi arkadaş var ona bakıyorum diğer meme büyütme olan arkadaşlara bakıyorum yazılanları okuyorum kafam allak bullak oldu sizde eklerseniz beni fotolarınızı görmek isterim
canım ekledim seni. sana tavsiyem en fazla 3 doktorla görüş ,önce ne istediğine kendin karar ver yuvarlak mı damla mı? kesi yeri neresi olsun hangi bölgede iz kalsa seni rahatsız etmez, büyük protez mi olsun ortalama mı? bunları önce kendine sor. sonra senin isteklerine cevap veren doktora ameliyatını ol. ben ilk görüştüğüm doktora ameliyat oldum çok şükür hiç de pişman olmadım. isteklerimi çok net belirttm fotograf gösterdim bana uygun olan yöntemi doktorum anlattı başka yere gitmeye gerek duymadım.
evet canım haklısın aslında nasıl olacakları hakkında kendimce karar versimtim ama tabi doktorlarında nediyecekleri benim için önemli yani birkaç doktorla
görüşürsem hem kendimi rahatlatmış olurum hemde hangi doktor benim istediklerime yakın şeyler söylerse ona kararveririm
canım senin fotolarınıda gördüm gayet doğal ve güzel olmuşlar güle güle kullan göğüslerini darısı başıma inşallah bende ilk doktoruma olur sonrasında da pişman olmam
merhaba, bende göğüs estetiği olmayı düşünüyorum. mümkünse öncesi ve sonrası fotolarınızı görebilir miyimcanım biraz geç gördüm sorunu. öncelikle hayırlı olsun... benim 3. ayım doldu şuana kadar bir problemim yok .Bülent bey'den ve esteword' den de çok memnun kaldım. gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim:)Operasyonla ilgili merak ettiğin ne varsa sorabilirsin