Bülent haydardedeoğlu

merakettiklerim123

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2024
313
98
13
Merhaba.

Ben 31 yaşındayım, Amh düsüklüğüm var, Adana Başkentte Pınar hoca ile 3 kez tüp bebek denedim.

Merkezi değiştirmek istiyorum yumurtam kalmadı. Amh’ı düşük olup da Bülent beye gidip memnun olan var mı?

Merhaba ben de sizinle aynı şartlardayim. Erhan hocada tedavi oldum ama transferimiz henüz yapılmadı. 2 embriyo oluştu donduruldu. 3.kez yumurta toplama onerince Bülent hocaya gittim. İyi ki gitmişim özellikle psikolojik anlamda rahatlamış olarak çıktım. Önümüzdeki ay direkt transfer isteyeceğim , bekleme sureci istemiyorum yumurta toplayarak.

Merhaba. Erhan hocada mı yumurta toplama yaptırdınız?
Ben de 3 kez negatif aldım Pınar hoca ile. Adetimle beraber gideceğim Bülent hocaya. Siz transferinizi nerde olacaksınız?

Ben de 3 kez negatif aldım Pınar hoca ile. Adetimle beraber gideceğim Bülent hocaya. Siz transferinizi nerde olacaksınız?
Bulent hoca transferini kışlada yaptır eğer sonuc negatif olursa gel tekrar yanıma dedi. Takviye ürünler vereceğim yumurta kaliten için 3-4 ay civarı kullanacaksın gebelik olmazsa tedavi düşünürüz dedi

Evet Erhan hoca yumurta toplama yaptı iki kez. Transferden önce bi kez daha yapalım dedi ama ben artık sonucu görmek istiyorum. Bu adetimde transfer olmak istediğimi söyleyeceğim

Merhabalar ben de bu regl de Bülent Beye randevu aldım. Sizin süreç nasıl ilerledi ? Memnun kaldınız mı Bülent Beyden

Bulent hocaya bir kere muayene olma şansım oldu, öncesinde Baskent Erhan beye gidiyordum. Bülent hoca yönlendirmelerini çok açıklayıcı şekilde yaptı bana hemşireleri de çok ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…