- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
ahu tubanın eskı kocasıyla ılıskısı vardı daha kadın olmamıstı ozaman aynı fılmde oynamıslar
sevgılısıde ahu tubayla hala evlıydı
ahu tuba ogrenınce bosanmıstı
bulent ersoy denınce hıc duzgun bırsey gelmıyor aklıma :)
Ya Fikret Hakanla falan filimleri var.. İnternette aç bak bülent ersoy filmleri diye
Aktör mü
Aktris olmaya çalışmış işte 80 lerin arabesk hayatında..
O bu değilde emzirdiği bebe nin akıbetini merak ettim
tabı tabıAhu tugba diye arattimda googledan. Kadin cok guzel bi kadin o zmanlara nazaran. Nasil aldatilir? Ayrica bulent ersoy erkekken boyle bisey olmus diyosun? Yani ahu tugbanin kocasi biseksuelmiymis?
Gercek mi bu resim
Evet gerçek, yani fotoshop değil..Gercek mi bu resim
Belki süt annem diye arayıp soruyordur,niye öyle dedinYa Fikret Hakanla falan filimleri var.. İnternette aç bak bülent ersoy filmleri diye
Aktör mü
Aktris olmaya çalışmış işte 80 lerin arabesk hayatında..
O bu değilde emzirdiği bebe nin akıbetini merak ettim
Belki süt annem diye arayıp soruyordur,niye öyle dedin
Yok artık
ben erkek halindeki "ölmeyen şarkı" filmini izlemiştim küçükken. o sıralar demek kadın oldu, küçücük kafamda filmin sonunda kadın olup sevdiği kadınla arkadaş oldular gibi kalmıştı filmin sonu zihnimde hep. anneme anlatıyordum onun bir filmi var filmin başında erkek sonunda kadın diye annem saçmalama diyordu.
Filmdemi oynamisti bulent ersoy kadin olduktan snra? Ilk kez duydum. Hatta aktor oldgunuda ilk kez duydum, ben sadece sarki soyluyor diye biliyodum.
ben erkek halindeki "ölmeyen şarkı" filmini izlemiştim küçükken. o sıralar demek kadın oldu, küçücük kafamda filmin sonunda kadın olup sevdiği kadınla arkadaş oldular gibi kalmıştı filmin sonu zihnimde hep. anneme anlatıyordum onun bir filmi var filmin başında erkek sonunda kadın diye annem saçmalama diyordu.
filmi de şimdi buldum bi boş baya boşşşş zamanda izleyeceğim tekrar. gülşen bubikoğlu kadın rolunde. ne kıskanmıştır bülent ersoy o filmde gülşeni kimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?