Bülent Ersoy'un bilinmeyen fotoğrafları şaşırttı

Ahu tugba diye arattimda googledan. Kadin cok guzel bi kadin o zmanlara nazaran. Nasil aldatilir? Ayrica bulent ersoy erkekken boyle bisey olmus diyosun? Yani ahu tugbanin kocasi biseksuelmiymis?

Bi goz gezdiriyim dedim.
Ve kafamda deli sorular olustu, kadin erkek felsefesini karistirdim. Sorular sorular..
Birinci sorum: bulent ersoy burda erkekmi kadinki rolunde? Sohret pesinde adli filmden bi sahneymis.

2. Sorum: bi tane sahte bni anlarimda, iki tane birden sahte ben nedir?
3. O degilde adamin burnu cok guzelmis ya, estetik yaptirmistir diyodum ama dogustan boyle minik guzel bi burnu var galiba. Bayildim.

Ahu tugba diye arattimda googledan. Kadin cok guzel bi kadin o zmanlara nazaran. Nasil aldatilir? Ayrica bulent ersoy erkekken boyle bisey olmus diyosun? Yani ahu tugbanin kocasi biseksuelmiymis?
tabı tabı
ozamanlar reha muhtar vardı ekranda baya gundeme oturmustu
ıstersen ahu tuba bulent ersoy dıye arat :)
dırek canlı yayında kendısı soyledı ahu tuba
bulent ersoyda yalanlamadı
ıyy ne ıgrenc ılıskıler

Belki süt annem diye arayıp soruyordur,niye öyle dedin

Filmdemi oynamisti bulent ersoy kadin olduktan snra? Ilk kez duydum. Hatta aktor oldgunuda ilk kez duydum, ben sadece sarki soyluyor diye biliyodum.
ben erkek halindeki "ölmeyen şarkı" filmini izlemiştim küçükken. o sıralar demek kadın oldu, küçücük kafamda filmin sonunda kadın olup sevdiği kadınla arkadaş oldular gibi kalmıştı filmin sonu zihnimde hep. anneme anlatıyordum onun bir filmi var filmin başında erkek sonunda kadın diye annem saçmalama diyordu.
filmi de şimdi buldum bi boş baya boşşşş zamanda izleyeceğim tekrar. gülşen bubikoğlu kadın rolunde. ne kıskanmıştır bülent ersoy o filmde gülşeni kimbilir

Allah günah yazmasın, eleştiri adetim değil ama, cidden komik aslında o olaylar..

hiç de fena degılmıs. yüzü de güzelmiş.
kilo aldıktan sonra açmayı bırakmıs :=) onunda hayatta istediği tek şey gercek bi kadın olmak, ama işte yaradılış var.

baya bikinili mayolu pozlar. şimdi bu kadar abartılı saçma sapan giyinmesinin nedeni kilolarımı acaba.açamadığı için abatrmayı tercih ediyo heralde

Bazı fotoğraflarda şarkıcı Nilüfer'e benzeten bir ben miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…