- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi themis1990
-
kız sen diyorsun bülent ablanın bir kostümü etmez onların kıytırık uçağıPutin tanımıyor demek ki tanısa korkar uçağın parasını istemezdi
şurası çok tuhaf ne demek onula ne alakası varÜzerindeki kürkün gerçek olup olmadığı sorusuna Ersoy, “Hayırlı sabahlar, gerçek tabii. Podyumdakiler de gerçek” cevabını verdi. Gazetecilerin, “Hayvanseverlerin tepkisi korkutmuyor mu?” sorusu üzerine, “Kürkle onun ne alakası var?” dedi.
Saçma hanim pardon Bülent hanim iste...şurası çok tuhaf ne demek onula ne alakası var
“Hayvanseverlerin tepkisi korkutmuyor mu?” sorusu üzerine, “Kürkle onun ne alakası var?” dedi.
sen kalk hayvanların derisini üzerine giy hepsi de gerçek deri de , hayvanseverler kızmasın denince ne alakası var deSaçma hanim pardon Bülent hanim iste...hatirladim da simdi Suriye konusunda da sacmalamisti. Önemsenecek insan değil.
şurası çok tuhaf ne demek onula ne alakası var
Oldukça keyifliymiş keyifli olduğu zamanlar böyle saçmalar keyifsiz olduğu zamanlar da karabasan gibi oluyor genelde hanımefendiSacmalama gunundemiymis yoksa hep mi boyle sacmaydi? :/
Bilmiyor mu'dan ziyade, umursamıyor diyebiliriz, kendisinden başkasını önemsemiyor, gece yarısı insanları uykusundan kaldırıp mücevher alacak kadar üstelikKürkün hayvandan elde edildiğini mi bilmiyor acep?
O kürkü için öldürülen hayvanlar da hesap soracak bir gün.
Bilmiyor mu'dan ziyade, umursamıyor diyebiliriz, kendisinden başkasını önemsemiyor, gece yarısı insanları uykusundan kaldırıp mücevher alacak kadar üstelik
Bazen görgü ve para aynı bünyede barınmıyor, bazende para olunca görgü çekip gidiyor.
Sesi eskiden çok daha güzeldi, yani ameliyat öncesi, kendisini dolaylı da olsa eskiden beri tanıyorum, 80 öncesi gazinoların 1 numarasıydı, çok kibar, çok başka biriydi, yeni kasedi çıktığında hemen babama bir tane hediye ederdi. Onun bir şarkısı vardı, Baharı bekleyen kumrular gibi senden beni bekle seni sakın unutma diye gider sözleri, onu dinle ses muhteşem ama eskisi varsa onu dinlemeni isterim.Ben cidden üzülüyorum Bülent Ersoy böyle davranınca.
Sanatına, sesine saygım büyük. Gerçekten dünya çapında bir ses. En sevdiğim şarkı biz ayrılamayız'ı da bence en güzel söyleyen kişi olması sebebiyle gönlümde tahtı ayrı.
Ammaaaaaaa
İlk kadın olduğu zamanlardaki hali ne kadar kibar, naif, mütevazi. Şimdilerdeyese çok kibirli. Sansürdü baskıydı derken çok çektiğini biliyorum ama keşke naifliğini bozmasaydı. Bu abartılı hareketleri, kibiri hayranlarını üzüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?