• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bülent Ersoy'dan Rusya Devlet Başkanı Putin'e tepki

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.362
598
34
Modacı Yıldırım Mayruk’un dün gerçekleşen defilesine Bülent Ersoy’un kürkü ve açıklamaları damga vurdu.
26 Kasım 2015 - 09:43:20
5656b7d967b0a920f07935f2.jpg

Yıldırım Mayruk’un ‘2023’e Hikayeler’ serisinin 24’üncü defilesi dün Conrad Hotel’de gerçekleşti. Defilede Tülin Şahin, Günay Museyeva ve Ebru Öztürk gibi başarılı modeller yer aldı.Defilenin en önemli konuğu ise Bülent Ersoy oldu.

5656b77f67b0a920f07935ea

Üzerindeki kürkün gerçek olup olmadığı sorusuna Ersoy, “Hayırlı sabahlar, gerçek tabii. Podyumdakiler de gerçek” cevabını verdi. Gazetecilerin, “Hayvanseverlerin tepkisi korkutmuyor mu?” sorusu üzerine, “Kürkle onun ne alakası var?” dedi.

5656b79367b0a920f07935ec

Oldukça keyifli olduğu görülen Ersoy, Türkiye-Rusya krizine de değinerek, “Putin’e çok kızıyorum. Sorun bakalım ona Bülent Ersoy’u tanıyor muymuş” demesi herkesi kahkaha krizine soktu.
http://www.hurriyet.com.tr/bulent-ersoydan-rusya-devlet-baskani-putine-tepki-40018995

Üzerindeki kürkün gerçek olup olmadığı sorusuna Ersoy, “Hayırlı sabahlar, gerçek tabii. Podyumdakiler de gerçek” cevabını verdi. Gazetecilerin, “Hayvanseverlerin tepkisi korkutmuyor mu?” sorusu üzerine, “Kürkle onun ne alakası var?” dedi.
şurası çok tuhaf ne demek onula ne alakası var

• Beğen
Reactions: K_G
“Hayvanseverlerin tepkisi korkutmuyor mu?” sorusu üzerine, “Kürkle onun ne alakası var?” dedi.

Kürkün hayvandan elde edildiğini mi bilmiyor acep?

O kürkü için öldürülen hayvanlar da hesap soracak bir gün.

Saçma hanim pardon Bülent hanim iste... :KK45: hatirladim da simdi Suriye konusunda da sacmalamisti. Önemsenecek insan değil. :KK51:
sen kalk hayvanların derisini üzerine giy hepsi de gerçek deri de , hayvanseverler kızmasın denince ne alakası var de

değişik bir mantık vesselam:KK45:

Kürkün hayvandan elde edildiğini mi bilmiyor acep?

O kürkü için öldürülen hayvanlar da hesap soracak bir gün.
Bilmiyor mu'dan ziyade, umursamıyor diyebiliriz, kendisinden başkasını önemsemiyor, gece yarısı insanları uykusundan kaldırıp mücevher alacak kadar üstelik:KK14:

Bazen görgü ve para aynı bünyede barınmıyor, bazende para olunca görgü çekip gidiyor.

Bilmiyor mu'dan ziyade, umursamıyor diyebiliriz, kendisinden başkasını önemsemiyor, gece yarısı insanları uykusundan kaldırıp mücevher alacak kadar üstelik:KK14:

Bazen görgü ve para aynı bünyede barınmıyor, bazende para olunca görgü çekip gidiyor.

Ben cidden üzülüyorum Bülent Ersoy böyle davranınca.
Sanatına, sesine saygım büyük. Gerçekten dünya çapında bir ses. En sevdiğim şarkı biz ayrılamayız'ı da bence en güzel söyleyen kişi olması sebebiyle gönlümde tahtı ayrı.
Ammaaaaaaa
İlk kadın olduğu zamanlardaki hali ne kadar kibar, naif, mütevazi. Şimdilerdeyese çok kibirli. Sansürdü baskıydı derken çok çektiğini biliyorum ama keşke naifliğini bozmasaydı. Bu abartılı hareketleri, kibiri hayranlarını üzüyor.

Ben cidden üzülüyorum Bülent Ersoy böyle davranınca.
Sanatına, sesine saygım büyük. Gerçekten dünya çapında bir ses. En sevdiğim şarkı biz ayrılamayız'ı da bence en güzel söyleyen kişi olması sebebiyle gönlümde tahtı ayrı.
Ammaaaaaaa
İlk kadın olduğu zamanlardaki hali ne kadar kibar, naif, mütevazi. Şimdilerdeyese çok kibirli. Sansürdü baskıydı derken çok çektiğini biliyorum ama keşke naifliğini bozmasaydı. Bu abartılı hareketleri, kibiri hayranlarını üzüyor.
Sesi eskiden çok daha güzeldi, yani ameliyat öncesi, kendisini dolaylı da olsa eskiden beri tanıyorum, 80 öncesi gazinoların 1 numarasıydı, çok kibar, çok başka biriydi, yeni kasedi çıktığında hemen babama bir tane hediye ederdi. Onun bir şarkısı vardı, Baharı bekleyen kumrular gibi senden beni bekle seni sakın unutma diye gider sözleri, onu dinle ses muhteşem ama eskisi varsa onu dinlemeni isterim.

O günlerden bugünlere çok şey değişti Ersoy'da. Eskisi gibi değil, birçok duayende aslında o sebeple kızdı ya kendisine, misal Müzeyyen Senar, o da şahane bir kadındı.

Back