• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bülent Ersoy kuaförde

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Türk sanat müziğinin 'Diva' lakaplı sanatçısı Bülent Ersoy, önceki gece Ulus'taki bir kuaförde görüntülendi.

Akşam saat 18:00'de geldiği kuaför dükkanında saçlarını boyatan ve bakım yaptıran Ersoy, saat 02:00'de işini bitirerek çıkış yaptı.
1231528_3b7e617eb8bd0c691d1a45a14946e427_640x640.jpg

Saçlarını boyattıktan sonra saatlerce bekleyen Diva, sonrasında eline ayna alarak yıkanan saçlarını izledi.

Sekiz saat sonra dükkandan çıkan Diva, "Bugün soru sormak yok" dedi.

Geçtiğimiz aylarda uçakta kemer takmadığı için sorun yaşayan ve firmayı dava eden Bülent Ersoy, "O davadan beraat ettim, davalı oldum, sanık oldum. Çok karışık bir dava oldu" dedi.

Magazin sayfalarında sürekli aldığı gayrimenkuller ve parası ile yer alan Ersoy, "Ne yapayım varlıklı bir kadınsam? Hepsini sizlere bırakacağım. O kadar kahrımızı çekiyorsunuz" diyerek çıkan haberlerden rahatsız olmadığını belirtti. (Milliyet)
bulent_Ersoy_kuaforde (1).jpg
bulent_Ersoy_kuaforde (2).jpg
bulent_Ersoy_kuaforde (3).jpg
bulent_Ersoy_kuaforde (4).jpg
bulent_Ersoy_kuaforde (5).jpg
bulent_Ersoy_kuaforde (6).jpg
bulent_Ersoy_kuaforde (7).jpg
bulent_Ersoy_kuaforde (8).jpg
bulent_Ersoy_kuaforde (9).jpg

yazık kadın saçını yaptıracak orada bile tepesine üşüşmüşler:)

Yazik kuafore zorla emekli ettirecek allah verede kuafor ise koyulmadan once antidepresan almis olsa:KK14:

kuaförüne üzüldüm ne korkuyodur bir hata yapıcam diye

Gece rüyama girmese bari bu nedir yaaa.bakım yaptırmış öle mi bakımsız halini aklım almadı biran :/

Makyaj yapsada fark etmiyor

Cinsel tercihi yaşantısı şununu bununu geçiyorum...
Sadece para ve şöhreti sebeiyle sevgisizce hizmet görmek almak ne kötü...
Halbuki yürekten gelen korkusuzca muhabbetle ilgi görerek yaşamak en büyük zenginlik.
Kendiside farkındadır belki çok kötü bir hal hakikaten paran olsada dünyalar ayaklarının altında da olsa korkuttuğun kişilerden ilgi görebiliyorsun...
Halbuki kimseyi korkutmamak lazım saygı görebilmek için
Bu arada yüzde nur şu bu yok maalesef...
İki büklüm yaşlı ama hala divaviva...

Varlık içinde yokluk çekiyor resmen esaret hayatı yaşıyorlar Allah yardım etsin o da istemezdi bu durumda olmayı utanmasalar wc de çekecekler ... yazık ya... vallahi üzüldüm..

Varlık içinde yokluk çekiyor resmen esaret hayatı yaşıyorlar Allah yardım etsin o da istemezdi bu durumda olmayı utanmasalar wc de çekecekler ... yazık ya... vallahi üzüldüm..
Aynen yazık
Kimseye bi kötülük yapmadı ki bence alay edilmeyi haketmiyor:(

Back