• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bülent Ersoy,hayranını tokatladı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
$hayranini-tokatladi-3972064.Jpeg

Bülent Ersoy, Nişantaşı’nda kendisinin fotoğrafını çeken bir hayranına tokat attı.
Sokak ortasında Ersoy’dan tokat yiyen Osman Ateş, dün ‘Söylemezsem Olmaz’ programına katıldı. Olayı anlatan Ateş, “Ben alışveriş merkezi içinde bir kuaförde çalışıyorum. İşim bitince hava almak için dışarı çıktım. Önümde duran cipte Ersoy’u gördüm. Anı olsun diye telefonumu çıkardım ve iki kare fotoğraf çektim. Kapı açıldı, Bülent Ersoy koşarak ve küfür ederek üstüme geldi. Yumruk atmaya çalıştı ve şoförü de saçımı çekti. Polise gittim. Orada ‘Karşında Bülent Ersoy var, uğraşamazsın’ dediler. Korktum ve şikâyetçi olmadım” dedi. milliyet

:9::9:

Ayyy iyi bari bugünde gülecek bir sey buldum KK'de tesekkürler :37:

Cıks , hayranı olduğu için fotoğraflamak istediğini sanmam .

Ne yazık ki bende Bülent Ersoyu aracında makyajsız görmüştüm :52::52:

Makyajsız hali inanın o makyajlı gördüğümüz ve korktuğumuz halini :9: mumla aratır .

Çocukta bunu çekip sosyal medyada paylaşacaktı belki , o yüzden bir hışımla fırlamıştır Bülent abla .

Cıks , hayranı olduğu için fotoğraflamak istediğini sanmam .

Ne yazık ki bende Bülent Ersoyu aracında makyajsız görmüştüm :52::52:

Makyajsız hali inanın o makyajlı gördüğümüz ve korktuğumuz halini :9: mumla aratır .

Çocukta bunu çekip sosyal medyada paylaşacaktı belki , o yüzden bir hışımla fırlamıştır Bülent abla .

cidden mi :27:
benim de en çok yüzünü merak ettiğim ünlülerdendir Bülent Ersoy.

cidden mi :27:
benim de en çok yüzünü merak ettiğim ünlülerdendir Bülent Ersoy.

Bence bu merakından tez vakitte vazgeç kuzum :34:

Tabii zevkler ve beğeniler görecelidir , ona bir şey diyemem
:1:

Bence bu merakından tez vakitte vazgeç kuzum :34:

Tabii zevkler ve beğeniler görecelidir , ona bir şey diyemem
:1:

ay yok beğendiğimden değil sevmem de kendisini:6:
makyajsız halinden çok bahsediyorlar ya ben de merak ettim zatı şahanelerini :27:
zaten o kadar boyaya demir olsa dayanmaz ten ne yapsın :4:

Son düzenleme:
şimdi yazmak için üye olursa görürsünüz siz:60::60::60:

ay yok beğendiğimden değil :9:
makyajsız halinden çok bahsediyorlar ya ben de merak ettim zatı şahanelerini :27:

Yok canım mesele ten de değil :26: Aman konuşturma beni şimdi , Allah sahibine bağışlasın diyerek çıkayım ben :9:

ay yok beğendiğimden değil sevmem de kendisini:6:

İnternette makyajsız hali dolaşıyor ama görmeni hiç tavsiye etmem. Bir dost. :27:

Konuya gelince kadının görünenin aksine mutsuz olduğunu düşünüyorum. Ne yapacağını bilmemesi ve her hafta başka bir olay yaratması bundan.

Yok canım mesele ten de değil :26: Aman konuşturma beni şimdi , Allah sahibine bağışlasın diyerek çıkayım ben :9:

özelden yazsana yine merakımı celbettirdin :26:

konu dışı olmasın diye şunu ekleyim bari: yanlış yapmış sayın bülent ersoy :1:

şimdi yazmak için üye olursa görürsünüz siz:60::60::60:
chess sus ya zaten gecen zor yırttık paçayı :27:
İnternette makyajsız hali dolaşıyor ama görmeni hiç tavsiye etmem. Bir dost. :27:

Konuya gelince kadının görünenin aksine mutsuz olduğunu düşünüyorum. Ne yapacağını bilmemesi ve her hafta başka bir olay yaratması bundan.

ya ben bir kez bakayım dedim şu halka filmindeki saçı karışmış kadın çıktı karşıma :53:

chess sus ya zaten gecen zor yırttık paçayı :27:

ya ben bir kez bakayım dedim şu halka filmindeki saçı karışmış kadın çıktı karşıma :53:

Özelden atiyorum sana kendi düşen ağlamaz. Bende birine benzetiyorum çok acımasız olabilir o yüzden boşverin. :27:

Son düzenleme:
Korktum şikayetçi olmadım demiş ya :1: :60::60::60::60::60::60::60:

Back