Bülent Ersoy: Çuval Giysem Yakışıyor

elieshagangsta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2014
633
261
53
bulent-ersoy-cuval-giysem-yakisiyor-7648319_x_8728_o.jpg

Bülent Ersoy, Kıbrıs konserinde giydiği 180 metrelik kumaştan yapılan gül desenli elbisesiyle ilgi odağı oldu.

HEM GÖZE HEM KULAĞA HİTAP ETTİ

Kimse almasın diye tamamını 50 bin TL ödeyerek satın aldığı kıyafeti için 180 metrelik kumaş kullanan sanatçı, hem göze hem de kulağa hitap etti.

"ÇUVAL GİYSEM YAKIŞIYOR"

Otelde sahne alan Diva, "Görüyorsunuz işte elbise çok sade. Ama ben giyince bir başka oluyor tabii. Ayol çuval giysem yakışıyor." dedi.

bulent-ersoy-cuval-giysem-yakisiyor-7648319_3713_m.jpg

Bülent Ersoy, Kıbrıs konserinde giydiği 180 metrelik kumaştan yapılan gül desenli elbisesiyle ilgi odağı oldu.

Kimse almasın diye tamamını 50 bin TL ödeyerek satın aldığı kıyafeti için 180 metrelik kumaş kullanan sanatçı, hem göze hem de kulağa hitap etti.

"ÇUVAL GİYSEM YAKIŞIYOR"

Otelde sahne alan Diva, "Görüyorsunuz işte elbise çok sade. Ama ben giyince bir başka oluyor tabii. Ayol çuval giysem yakışıyor." dedi.

hııı ondan hep çuvalımsı kıyafetler giyiyorsun demek ki:KK53:

"ÇUVAL GİYSEM YAKIŞIYOR"

o kıyafete verdiği parayla 1000 yetim çocuk harcanan kumaşla 100 çocuk giyinirdi be

Yani çuval giyseniz yakışmaz belki ama kimseye yakışmayacak giysiler size yakışıyor Bülent Hanım.
Bu kadar gösterişli ve heybetli kıyafetleri kolay kolay kimse taşıyamaz.
Siz de belki tayt,şort,mini etek filan taşıyamazsınız ama olsun.En azından yakışanı biliyorsunuz.

Back
X