İnşallah pandemi dönemi hemen biterde tedaviye sizde başlarsınız bizde bahceciye ilk defa geldik devlette denememiz var 3tane maddiyatan dolayı özele gidemedik tedavi oluyoruz bülent beyde ama tüp bebekte süreç devlette mi devam eder bahcecide mi bilemiyorum hem istanbulda yaşamıyoruz hemde maddiyattan dolayı ama inşallah sonu güzel olurYok pandemiden dolayı gelemiyorum . Yurtdışında yaşadığım için şu sıra pek mümkün değil gelebilmem . Ama sabri hocayla hala konuluyoruz hala ara ara yazışıyoruz . İlk denememiz negatif oldu . Şimdi bülent hoca ilaç tedavisine başladı sabri hocayla rş zamanlı çalışcaklar ama mağlesef şartlar el vermiyor gelemiyorum . Eşim ilaçlarını kullanıyor şimdilik
Hakkınızda hayırlısı olsun .İnşallah pandemi dönemi hemen biterde tedaviye sizde başlarsınız bizde bahceciye ilk defa geldik devlette denememiz var 3tane maddiyatan dolayı özele gidemedik tedavi oluyoruz bülent beyde ama tüp bebekte süreç devlette mi devam eder bahcecide mi bilemiyorum hem istanbulda yaşamıyoruz hemde maddiyattan dolayı ama inşallah sonu güzel olur
MMMesude canım naptın hamilelik günlüğü imzalamıssın umarım bebeğin tutmuştur
Yaa nasııı sevindimmmçok şükür Rabbim bu sefer pozitifi gördüm ama 8. Gün kan verdim erken biraz ama inşallah tamamına erdirir Rabbim
Canım bizim de sorunumuz sizinkiyle aynı özelden yazamaya calisitim sana ama yazamadım bi türlü mesaj gitmedi . Lutfen bana dönüş yapar misn bu durumu yaşayan biri olarakTümör vardı yumurtasında aldılar
yaa çokkk sevindim çok merak ediyordum sonucu rabbim sağlıklı sıhhatli kucagina almayı nasip etsin rabbim bizlere pozitif sonuc görmeyi nasip etsinçok şükür Rabbim bu sefer pozitifi gördüm ama 8. Gün kan verdim erken biraz ama inşallah tamamına erdirir Rabbim
çok şükür Rabbim bu sefer pozitifi gördüm ama 8. Gün kan verdim erken biraz ama inşallah tamamına erdirir Rabbin
Çoooookkkk çooook sevindim Allahım tamamına erdirsinçok şükür Rabbim bu sefer pozitifi gördüm ama 8. Gün kan verdim erken biraz ama inşallah tamamına erdirir Rabbim
Pazar günü yaptım 15 çıktı daha çok yeni test günüm daha cumayaÇoooookkkk çooook sevindim Allahım tamamına erdirsinRabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin kaç çıktı değerin canımmm
Amin inşallah canım çok heycanlıyımÇoooookkkk çooook sevindim Allahım tamamına erdirsinRabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin kaç çıktı değerin canımmm
Amin canım inşallah Rabbim bu yolda herkesin yüzünü güldürsün ben erken test yaptım 8. Günde inşallah tamamına ereryaa çokkk sevindim çok merak ediyordum sonucu rabbim sağlıklı sıhhatli kucagina almayı nasip etsin rabbim bizlere pozitif sonuc görmeyi nasip etsin
Bahçecide ilaç tedavisi uzun sürüyor Bülent bey eşime 6 ay tedavi uyguladı sperm çıkışı sağlayan kadar uğraştı ama tutmadı mikro tese ameliyatı ile yaptı ikinci tedaviyi daha sağlıklıları bulduİnşallah pandemi dönemi hemen biterde tedaviye sizde başlarsınız bizde bahceciye ilk defa geldik devlette denememiz var 3tane maddiyatan dolayı özele gidemedik tedavi oluyoruz bülent beyde ama tüp bebekte süreç devlette mi devam eder bahcecide mi bilemiyorum hem istanbulda yaşamıyoruz hemde maddiyattan dolayı ama inşallah sonu güzel olur
15 çok minnak dahaYaa nasııı sevindimmmMaşşallah kaç çıktı kan sonucun allah kucağına almayı nassip etsin canım
Oy ALLAHIM saglıkla büyütüp annesinin kollarına doğmayı nasip etsin15 çok minnak daha
Oyyyy negüzel artar o sağlıkla sen hiç merak etmePazar günü yaptım 15 çıktı daha çok yeni test günüm daha cumaya
bizde yeni başladık daha 1ay anca olmuştur bu ay sonu kan tahlili vericez eşim iğne kullanıyor ve vitamin verdi kan tahliline göre iğneyi artırabilirim dedi nisanda da sperm testi vericek inşallah güzel çıkar sonuçlarıBahçecide ilaç tedavisi uzun sürüyor Bülent bey eşime 6 ay tedavi uyguladı sperm çıkışı sağlayan kadar uğraştı ama tutmadı mikro tese ameliyatı ile yaptı ikinci tedaviyi daha sağlıklıları buldu
İnşallah canım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin rabbim devamını nasip etsin güzel olur sen güzel düşünAmin canım inşallah Rabbim bu yolda herkesin yüzünü güldürsün ben erken test yaptım 8. Günde inşallah tamamına erer
Allah razı olsun inşallah tamamına erer Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahOy ALLAHIM saglıkla büyütüp annesinin kollarına doğmayı nasip etsinÇok sevindim çok hüzel bi haber
Amin inşallah rapor çıkardınızmı iğneler için biz başta çıkarmadık ama sonra pişman olduk iki iğne birden diğer ilaçlar baya pahalı tutuyor zaten bahçecinin tedavisi onun için pahalıya geliyor ama eşim memnun kaldıbizde yeni başladık daha 1ay anca olmuştur bu ay sonu kan tahlili vericez eşim iğne kullanıyor ve vitamin verdi kan tahliline göre iğneyi artırabilirim dedi nisanda da sperm testi vericek inşallah güzel çıkar sonuçları