Erkek İnfertilitesi Bülent Erol'da tedavi olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah pandemi dönemi hemen biterde tedaviye sizde başlarsınız bizde bahceciye ilk defa geldik devlette denememiz var 3tane maddiyatan dolayı özele gidemedik tedavi oluyoruz bülent beyde ama tüp bebekte süreç devlette mi devam eder bahcecide mi bilemiyorum hem istanbulda yaşamıyoruz hemde maddiyattan dolayı ama inşallah sonu güzel olur

Hakkınızda hayırlısı olsun .

çok şükür Rabbim bu sefer pozitifi gördüm ama 8. Gün kan verdim erken biraz ama inşallah tamamına erdirir Rabbim
yaa çokkk sevindim çok merak ediyordum sonucu rabbim sağlıklı sıhhatli kucagina almayı nasip etsin rabbim bizlere pozitif sonuc görmeyi nasip etsin

çok şükür Rabbim bu sefer pozitifi gördüm ama 8. Gün kan verdim erken biraz ama inşallah tamamına erdirir Rabbin
çok şükür Rabbim bu sefer pozitifi gördüm ama 8. Gün kan verdim erken biraz ama inşallah tamamına erdirir Rabbim
Çoooookkkk çooook sevindim Allahım tamamına erdirsin Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin kaç çıktı değerin canımmm

yaa çokkk sevindim çok merak ediyordum sonucu rabbim sağlıklı sıhhatli kucagina almayı nasip etsin rabbim bizlere pozitif sonuc görmeyi nasip etsin
Amin canım inşallah Rabbim bu yolda herkesin yüzünü güldürsün ben erken test yaptım 8. Günde inşallah tamamına erer

Bahçecide ilaç tedavisi uzun sürüyor Bülent bey eşime 6 ay tedavi uyguladı sperm çıkışı sağlayan kadar uğraştı ama tutmadı mikro tese ameliyatı ile yaptı ikinci tedaviyi daha sağlıklıları buldu

bizde yeni başladık daha 1ay anca olmuştur bu ay sonu kan tahlili vericez eşim iğne kullanıyor ve vitamin verdi kan tahliline göre iğneyi artırabilirim dedi nisanda da sperm testi vericek inşallah güzel çıkar sonuçları

Amin inşallah rapor çıkardınızmı iğneler için biz başta çıkarmadık ama sonra pişman olduk iki iğne birden diğer ilaçlar baya pahalı tutuyor zaten bahçecinin tedavisi onun için pahalıya geliyor ama eşim memnun kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…