Evet aldım bebişimi evin yolunu tuttukOyyy bu durum yarın mı transferin kısmetseGüzel gecicek merak etme
Bizimkisi azosperm di hiç yoktu yaniMerhabalar. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bülent bey bu ilaçları eşinize tam olarak ne için vermişti. Bizde sperm azlığı ve hareketsizlik var acaba iyi gelir mi
Yaaaaa Alllaahııımmmmm sımsıkıııı tutunsun insallah sana annesiiiii dualarım seninle olucak, lütfen bol bol su iç, ve yavaş yavaş yürü sürekli yatma Rahime kan akışın olsun olurmuEvet aldım bebişimi evin yolunu tuttuk
Tamam :) inşallah tutunsun yavrumYaaaaa Alllaahııımmmmm sımsıkıııı tutunsun insallah sana annesiiiii dualarım seninle olucak, lütfen bol bol su iç, ve yavaş yavaş yürü sürekli yatma Rahime kan akışın olsun olurmu
Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebişin sıkı sıkı tutunuz ve hayatınızı güzelleştirir inşallah dualarım seninle rabbim güzel haber vermeyi nasip etsin inşallahEvet aldım bebişimi evin yolunu tuttuk
Amin Allah razı olsun iyi dilekler çok motive edici Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahRabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebişin sıkı sıkı tutunuz ve hayatınızı güzelleştirir inşallah dualarım seninle rabbim güzel haber vermeyi nasip etsin inşallah
amin canım inşallahAmin Allah razı olsun iyi dilekler çok motive edici Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
AZosperm di eşim tedaviden sonra 15 adet bulundu mikro tese ile onlarda yerinde hareketli ileri değil mikro enjeksiyon yöntemiyle tüp bebek yapıldı umudunuzu yitirmeyinMerhaba, öncelikle hayırlı olsun. Biz de yakın zamanda Bülent Erol beye gitmeyi düşünüyoruz. Sizde ki sorun neydi tam olarak?
Canım senin sonuç ne zamanAZosperm di eşim tedaviden sonra 15 adet bulundu mikro tese ile onlarda yerinde hareketli ileri değil mikro enjeksiyon yöntemiyle tüp bebek yapıldı umudunuzu yitirmeyin
19 şubatta gidicezCanım senin sonuç ne zaman
Anladım canım baya var daha . Hakkında hayırlısı olsun inşallah tutunmuştur embriyon sana19 şubatta gidicez
Anladım canım baya var daha . Hakkında hayırlısı olsun inşallah tutunmuştur embriyon sana
Canım umutta tedavi olursan kesinlikle . Sabri Cavkaytar’ı tavsiye ederim . Çok babacan net bi doktor işinin ehli . Birde hastalarına olan davranışları nezaketi tedavi boyunca seni iyi hissettirmesi benim için çok önemliydi sağolsun ben memmun kaldım . Ayrıyetten sürekli itibart kura bileceğin bir doktor . Başkaları gibi asistanına yönlendirmiyor.Merhaba
Bizde bülent beyde tedaviye başladık bu ayın başında ilaç ve iğne verdi kullanıyoruz inşallah bizde güzel sonuçlar alırız
Tek yumurtalık var bizim azo değildik başlarda sayı azdı sadece daha sonra azosperme döndü bülent beye muayene gittigimizde hormon ve doppler istedi hormonlar düşük dedi 1ay iğne kullanacak önümüzdeki ay tekrar hormon bakılacak belki takviye iğne yazarım dedi nisanda da sperm testi istedi çıkış olursa direk dondurulacak inşallah güzel sonuçlar alırız
Burda güzel sonuçlar okuyunca o kadar mutlu olup umutlanıyorum ki sonuda güzel olur inşallah
Bu arada kadın doğum doktoru olarak kimi tercih ettiniz hangi merkezde yaptırdınız istanbulda umutta mı yoksa fulyada mı ben cem beyi düşünüyorum ama bilemedim sizden fikir almak istedi
tavsiyen için tsk ederim canım sen hala tedavide misinCanım umutta tedavi olursan kesinlikle . Sabri Cavkaytar’ı tavsiye ederim . Çok babacan net bi doktor işinin ehli . Birde hastalarına olan davranışları nezaketi tedavi boyunca seni iyi hissettirmesi benim için çok önemliydi sağolsun ben memmun kaldım . Ayrıyetten sürekli itibart kura bileceğin bir doktor . Başkaları gibi asistanına yönlendirmiyor.
Bülent hoca işinin ehli önemli olan uzun süren tedaviyi aksatmayın sabır istiyor ben avrupa yakasındayım ondan fulyaya gittim ikinci tedaviye remzi beyle başladıkMerhaba
Bizde bülent beyde tedaviye başladık bu ayın başında ilaç ve iğne verdi kullanıyoruz inşallah bizde güzel sonuçlar alırız
Tek yumurtalık var bizim azo değildik başlarda sayı azdı sadece daha sonra azosperme döndü bülent beye muayene gittigimizde hormon ve doppler istedi hormonlar düşük dedi 1ay iğne kullanacak önümüzdeki ay tekrar hormon bakılacak belki takviye iğne yazarım dedi nisanda da sperm testi istedi çıkış olursa direk dondurulacak inşallah güzel sonuçlar alırız
Burda güzel sonuçlar okuyunca o kadar mutlu olup umutlanıyorum ki sonuda güzel olur inşallah
Bu arada kadın doğum doktoru olarak kimi tercih ettiniz hangi merkezde yaptırdınız istanbulda umutta mı yoksa fulyada mı ben cem beyi düşünüyorum ama bilemedim sizden fikir almak istedim
Yok pandemiden dolayı gelemiyorum . Yurtdışında yaşadığım için şu sıra pek mümkün değil gelebilmem . Ama sabri hocayla hala konuluyoruz hala ara ara yazışıyoruz . İlk denememiz negatif oldu . Şimdi bülent hoca ilaç tedavisine başladı sabri hocayla rş zamanlı çalışcaklar ama mağlesef şartlar el vermiyor gelemiyorum . Eşim ilaçlarını kullanıyor şimdiliktavsiyen için tsk ederim canım sen hala tedavide misin
İnşallah sonuda çok çok güzel olur tsk ederim bilgi içinBülent hoca işinin ehli önemli olan uzun süren tedaviyi aksatmayın sabır istiyor ben avrupa yakasındayım ondan fulyaya gittim ikinci tedaviye remzi beyle başladık