Erkek İnfertilitesi Bülent Erol'da tedavi olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
15 mm olduysa çatlamaya yakındır Buda en kısa zamanda adet olacagını gösterir canım, mm oyuzden vurgulamış olabilir.
İnsallah adet olursun bian önce ya, vallahi baya oldu çünkü senin transfer hazırlığına başlamalısın artık

İnşallah bakalım 24 kasımdan bu yana bekliyorum :)

Sonunda başladım :) 6 şubatta transfer var

Senin nasıl gidiyor herşey yolundamı

Hanımlar Bülent bey hangi konularda tedavi ediyor? Bizde varikosel bağlı sıkıntı vardı. Ameliyat oldu bir ay olacak. Protime men kullanıyoruz. Ama okuduğum kadarıyla bir sürü takviye iğne kullanan var. Bunlar azospermi için mi? Yoksa düşük sayı morfoloji için de kullanılıyor mu?

Doktor kişiye göre tedavi verir . Herkes ‘de aynı hastalık yok . Varikosel, azo spermi , astenotetano spermi vs gibi farklı gruplara ayrıldığı için herkes ilaç kullanmak zorunda veya iğne kullanmalı diye bi kural yok . Varikosel ameliyatı ile 1 sene zaten kendi haline bırakılıyor diye biliyorum . Bilent hocada üroloji doktoru .

Merhabalar. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bülent bey bu ilaçları eşinize tam olarak ne için vermişti. Bizde sperm azlığı ve hareketsizlik var acaba iyi gelir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…