15 mm olduysa çatlamaya yakındır Buda en kısa zamanda adet olacagını gösterir canım, mm oyuzden vurgulamış olabilir.Şaka gibi benim işim yılan hikayesine döndü doktora gittim test yaptırdım herşey normal rahim filmi temiz hormonlar olması gerektiği gibi lakiiin adet olamıyorummenepoz oldum sandım 5 yumurta gördü biri 15 mm dedi neden onu vurguladı anlamadım adet söktürücü verdi çarşambadan beri kullanıyorum hala olmadım
İnşallah bakalım 24 kasımdan bu yana bekliyorum :)15 mm olduysa çatlamaya yakındır Buda en kısa zamanda adet olacagını gösterir canım, mm oyuzden vurgulamış olabilir.
İnsallah adet olursun bian önce ya, vallahi baya oldu çünkü senin transfer hazırlığına başlamalısın artık
Tümör vardı yumurtasında aldılarNeye bağlı azospermi eşiniz
Sonunda başladım :) 6 şubatta transfer var15 mm olduysa çatlamaya yakındır Buda en kısa zamanda adet olacagını gösterir canım, mm oyuzden vurgulamış olabilir.
İnsallah adet olursun bian önce ya, vallahi baya oldu çünkü senin transfer hazırlığına başlamalısın artık
Senin nasıl gidiyor herşey yolundamı15 mm olduysa çatlamaya yakındır Buda en kısa zamanda adet olacagını gösterir canım, mm oyuzden vurgulamış olabilir.
Oyyyy nasıl sevindim anlatamammmm Allahım sımsıkı tutunsun anneciğine insallah dualarım seninle olucak.Sonunda başladım :) 6 şubatta transfer var
Herşey yolunda canım, mide bulantısı ile başım dertte sadece yaSenin nasıl gidiyor herşey yolundamı
Sonunda başladım :) 6 şubatta transfer var
Doktor kişiye göre tedavi verir . Herkes ‘de aynı hastalık yok . Varikosel, azo spermi , astenotetano spermi vs gibi farklı gruplara ayrıldığı için herkes ilaç kullanmak zorunda veya iğne kullanmalı diye bi kural yok . Varikosel ameliyatı ile 1 sene zaten kendi haline bırakılıyor diye biliyorum . Bilent hocada üroloji doktoru .Hanımlar Bülent bey hangi konularda tedavi ediyor? Bizde varikosel bağlı sıkıntı vardı. Ameliyat oldu bir ay olacak. Protime men kullanıyoruz. Ama okuduğum kadarıyla bir sürü takviye iğne kullanan var. Bunlar azospermi için mi? Yoksa düşük sayı morfoloji için de kullanılıyor mu?
Amin inşallah Allah razı olsunbende gizliden takipteyim ni bakaıyım dedim . Yazdıklarınız gelmedi . Grupta yazılanlar çoğalmış okuyum diye tesafüfen baktım inşallah aalhın izniyle sende pozitif alırsın canım
Ben burdayım annecim diyor :)Herşey yolunda canım, mide bulantısı ile başım dertte sadece ya
Allah razı olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirimOyyyy nasıl sevindim anlatamammmm Allahım sımsıkı tutunsun anneciğine insallah dualarım seninle olucak.
Sorma sorma canım, tükendim vallahi artık karın kaslarım çok acıyor ögürmekten.Ben burdayım annecim diyor :)
Bugün 15.30 bakalım inşallah çözdürme işlemi vs güzel geçerSorma sorma canım, tükendim vallahi artık karın kaslarım çok acıyor ögürmekten.
Transfer nezaman belli mi kısmetse
3 aylık olana kadar sürüyor sanırım inşallah sahada zorlamaz seniSorma sorma canım, tükendim vallahi artık karın kaslarım çok acıyor ögürmekten.
Transfer nezaman belli mi kısmetse
Oyyy bu durum yarın mı transferin kısmetseBugün 15.30 bakalım inşallah çözdürme işlemi vs güzel geçer