Bülent Cihantimur'a İple kepçe kulak ameliyatı olan var mı?

zeynoluzeyno

ama insan uyumaz bazen düşünür
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
63
22
13
arkadaşlar 8 yaşında bir oğlum var, kulakları kepçe, hatta sağ kulağı biraz daha dışa doğru diğerine nazaran. haberlerde izledim ve çok kısa zamanda iple kepçe kulak ameliyatı yapılıyor, doktorun adı Bülent Cihantimur. yaptıran var mı, çocuğum çok fazla sorun yaşıyor, arkadaşları dalga falan geçiyorlarmış, içine kapanacak diye korkuyorum. yaptıran varsa yazarsanız çok mutlu olurum, sömestir tatilinde bu işi halletmeyi düşünüyorum.

Bence cerrahi olarak yaptırın çünkü o açılma riski yüksek.

İstanbul'da iseniz Ali mezdegi var herkes memmun.

Bence cerrahi olarak yaptırın çünkü o açılma riski yüksek.

İstanbul'da iseniz Ali mezdegi var herkes memmun.
canım ali mezdegine olupta daha ilk iki 3 haftada kulaklari acilan var bu biraz şans işi iyi arastirmak lazim.. herkes memnun diyede birsey yok..

açıkçası cerrahi olarak yaptırmayı düşünmüyorum çünkü genel anesteziye pek gönlüm el vermiyor, daha çok küçük. Az evvel forumda okudum Bülent Cihantimur un iple kepçe kulak onarımı hoşuma gitti tekrar. sanırım randevu alıp, bizzat görüşmek en mantıklısı. evet açılma olduğunu duydum bende ama şu da var, cerrahi işlem yaptırıp geri dönüşü olmayan bir estetik yaptırmak istemiyorum çocuğuma, en azından bu yöntem basit bir uygulama, açılma olursa tekrar gitme şansım olur. randevu alıp gidince sizlere haber veririm , teşekkürler kızlar:=)

forumda estetik bölümünün altında okudum, hatta msj attım, geri dönüş de yaptılar, c.tesi gününe randevu aldık bakalım neler yaşanacak

arkadaşlar oğlum geçen cumartesi iple kepçe kulak estetiği oldu. az evvel Bülent cihantimur hocama da teşekkür ettim, allah razı olsun dedim. çok başarılı geçti, oğlum Can acaip kafayı takıyordu bu duruma, inanın şimdi hayata döndü çocuk, yarın tekrarr gideceğiz kontrolümüz var. çok tedirgindim hatta annem felaket karşı çıktı küçücük çocuk, erkek çocuğu nolucak kepçe kalsın falan diyordu ama öyle değil işte. bülent hocanın da Can yaşında oğlu varmış, çok iyi anlaştılar, sohbetler, yok efendim espiriler:=))) canım benim yaa Can ın neşesini halini görseniz çocuk resmen yeniden doğdu. ne olur ne olmaz diye pazartesi okula yollamadım ama gidebilirdi benim evhamım:=)) kafasına bir saç badı taktılar, onu kapatmak için ince siyah bir bere takarak yolladım okula, 4 gündür de gidiyor bu şekilde, cevap veren, akıl veren herkese çok teşekkür ediyorum

Kulakta acilma oldumu

zeynoluzeyno merhaba oğlınuza çok çok geçmiş olsun. ben de yaptırmak istiyorum. sizin işlem olalı epey oldu herhangi bir değişme oldu mu? bir de yapılan işlemi anlatır mısınz? Ne kadar sürüyor sonrasında ağrı oluyor mu? gibi... şimdiden teşekkür ederim. Tekrar geçmiş olsun oğlunuz adına çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…