Saç Uzatma Yöntemleri Buldum buldum buldum sonunda saç uzatan ürün buldum kızlar cok mutluyum ...:)))))))))

necan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
18
0
0
İstanbul
Şu son gunlerde hangı urun kullanacagımı sasırdım.ve ablam bugun bır kız gormuş ilk once hırka sanmış uzaktan ama yaklaşınca up uzun saçlar belinide geçmiş kıza yaklaşmış sormuş ne olur kardeşim saçlarını kestırdı.kut.hersey denedi bı faydasını goremedı sen nasıl uzattın dıye kızda ablamı aktara goturmuş aktarda bı yag gostermış bırde sampuanını bunu kullan abla feleket uzar demiş.hiç birşeyle ugraşmasın kardeşin sadece yagını kullansa kafı demış.bırazdan ismını mesaj atacak paylasırım ılk ısım carsıya ınıp almak olcak ınsallah......tey tey tey ablam kızın sacını gormese ınanmaz bıde kız kendi goturmuş aktara teyy teyy : ))))))))))))))))))))

ama isim lazım,detay lazım bekliyoruuzzz

yagın ismi (BİDOĞA PAPATYA ÖZLÜ BİTKİSEL KARIŞIMLARMIŞ).ŞAMPUANIN İSMİNİ AKTARA SORCAM ALMAMIŞ.ZATEN SAÇ UZATMAK İÇİN DEYİNCE VERİYORMUŞ ALINCA RESMİNİ PAYLAŞACAGIM : )))

yagın ismi (BİDOĞA PAPATYA ÖZLÜ BİTKİSEL KARIŞIMLARMIŞ).ŞAMPUANIN İSMİNİ AKTARA SORCAM ALMAMIŞ.ZATEN SAÇ UZATMAK İÇİN DEYİNCE VERİYORMUŞ ALINCA RESMİNİ PAYLAŞACAGIM : )))

tamam canım çok sağol. sonucunuda paylaşmalısın

Neden bilmiyorum, bana inandırıcı gelmedi :S

eger oncekı sacımla sımdıkı sacımı gorseydın neden bukadar cabaladıgımı anlardın inanmıyorsan cevap bılı yazma ben herkeze yardımcı olmaya calısıyorum konuya cevvap bıle verme işine bak......................

bende çam terebentının uzattıgını gördüm saçı uzamayan bır yakınım almıs bariz bellıydı uzadıgı ama 3 ayfalan kullanmıs uygulamasıda kolay sampuanın ıcıne koyup kullanılıyor bır kez kullandım bakalım 1 ayda sonuc verır herhalde yazarım buraya sonucu...

teşekkur ederim inşallah sonuç alırsın tatlım :)

Düzgün konuşsanıza ilk önce siz. İşine bak, cevap yazma filan. Size mi soracağım ? Yıllardır bu forumdayım, isteyen istediği konuya cevap yazar. İnanan olduğu kadar inanmayan da olur. Yolda birinin saçlarını beğeneceğim, tutup kolumdan aktara götürecek beni. Bu hikaye mantıksız geldi bana.Çirkinleşmeye gerek yok.

şimdi defol gıt sınırımı bozma ayrıca adını sormadım.işine bak senın gıbıler bu forumda duyrdukca basıtlesiyor bu forum bız ınsanlık namına paylasım yapıyoruz adı çirkin olan bırı gelip pek ınandırıcı degıl doyor ısıne bak sazanlık yapma....insanlara yardımcı olcan yere sazanlık yapma.defol

herhalde bıyerımden uydurmuyorum.ablamda yalancı degıl.okadar ınsanada yalan soylıyecek kadar karektersız degılım demek sen herkezi kendin gibi görüyorsun leonela mısın nesın.terbıyesızlıgın alemı yok.ayrıca 1 yıl forumda olman sahıbı babanın malı oldugun anlamına gelmez ALLAHIM kımlerle ugrasıyorum herkezin kalbine gore ver yarabbim.HERKEZ KENDİ KALBİNİN EKMEGİNİ YER.BEN HERKEZE YARDIMCI OLMAK İÇİN PAYLAŞIYORUM. KALKMIŞ BANA YALANCI DIYOR AKTARA GOTURMUŞ DIYOR HERKEZ SENIN GIBI DEGIL OKADAR IYI INSANLAR VARKI INAMAZSIN SEN HERKEZİ KENDİN GIBI SANDIGIN ICIN SANA LAFIN YOK.allahım kımlerle ugrasıyorum.

banada mantiksiz geldi her neyse bazi uyelerin konularina cevap yazmiyacam illa dedigim dedik dusuncelerini hep empozze etme gayesindeler artik bu konu sahibide o listemde yer aliyor

lutfen bu sekil konusma forumun kurallarina haykiri inanmayabiliriz fikrimizi soyledik ama bu senin karsiliginda illa hakaret etmeni gerektirmiyor herkezin dusuncesine saygi duymalisin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…