- Konu Sahibi Kahve Delisi
-
evet canım bu tarifin çok çeşiti varbende bu tatliyi yapiyorum canim ama benim tarifimde su yok
birde yumurtanin sarisi degil aki üzerine l
sendeki nasıl anlat bakıym bide seninkini deniyelimkahve delisi cok güzel görünüyor sendeki bu tarifide yapmistim ama benim yaptigim tarif cok daha güzel oluyor istersen yazarim birde onu dene farki gör
cok güzel ve kitir kitir oluyor agizda dagiliyor
saolasın bacım bide seninkini deniyek barikaydirigubbakcemile5 bendeki diğer tarife benziyo ama onda sirke yok..tşkkŞeniz2 kasik yogurt
2´kasik sirke
3 kasik margarin
1 cay bardagi sivi yag
1 yumurta sarisi (aki disina)
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
kolay gelsin
ayrılmaması lazım bende hiç öle olmuyoo:uhm:acaba ununumu çok koydunki hamur birbirine özdeşleşmediicevizi koyarken parmağınla hafifçe bastır.bide pişirirken altı hamurumsu oluyosa altını biras daha pişir bikere banada olmuştu beğenmene sevindim canımmKahve Delisi senin tarifi yaptım çok güzel oldu ama belki ilk sefer yapamamışımdır diye bikaç şey sorcam mesela yerken cevizi dökülüyor üstteki hamur ayrılıyor onun için acaba hamuru yumurta akı ile falan yapıştırmak mı gerekiyor. birde üstüne yumurta sarısı sürüldü diyemidir alltaki hamur şerbeti çok çekip hamurumsu oldu üstdaha kıtır kıtır onun dışında kolay hafif ve çook güzeldi
gece gece senin için hiç iyi olmaz bence:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?