- 4 Mart 2016
- 70
- 14
- 3
- Konu Sahibi sinderella1985
-
Canım benim kelin merhemi olsa kendisine sürer malesef bende aynıyım sen bunu dün yazmışsın ben görmedim seni sakin ol önce ve başka işler ike ilgilenKizlarbendede hastalik bulasma mikrop kapma takintisi var,dun mutfagimin camindan kedi girmis iceri dayaliydi cam simdi kafamdan atamadigim bussuru dusunce var ,ve bunlara engel olamiyorum acaba kediden mikrop bulastimi nerelere dokundu nereleri temizlmem lazim diye bir an beynim durdu,camasirlarim telde seriliydi o camasirlara degidimi tekrar yikamalimiyim diye beynim hic susmadi butur taki tisi an varmi
Bende öyle isterdim inan bana bende öyleyim malesefBaska islerle mesgul oluyorum,mutfagi temizlememe zamanim olmadi daha dun disardaydim,,mutfaga her girip ciktigimda elimi yikamadan duramiyorum rahat bir insan olmayicok isterdim..
Bende senin ki bulaşma pis tuvalet banyo eve gelince hemen kıyafet değiştirip banyo yapmak eve gelin misafirin kullandığı eşyaları 4-5 kere yıkatmak el sıkışma ve sarılma hergün nevresim yastık kılıfı değiştirme üst komşum süpürge tutsun hemen ev pislendi süpürme silme dışarda yemek yiyemem mesala çok zorlanırımSende ne tur takintilar var
canım kesinlikle sakin olmasın o anda beynini başka bir şeyle oyalamayı denemelisinKizlarbendede hastalik bulasma mikrop kapma takintisi var,dun mutfagimin camindan kedi girmis iceri dayaliydi cam simdi kafamdan atamadigim bussuru dusunce var ,ve bunlara engel olamiyorum acaba kediden mikrop bulastimi nerelere dokundu nereleri temizlmem lazim diye bir an beynim durdu,camasirlarim telde seriliydi o camasirlara degidimi tekrar yikamalimiyim diye beynim hic susmadi butur taki tisi an varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?