• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bulasma takintim var yardimm

sinderella1985

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
70
14
3
Kizlarbendede hastalik bulasma mikrop kapma takintisi var,dun mutfagimin camindan kedi girmis iceri dayaliydi cam simdi kafamdan atamadigim bussuru dusunce var ,ve bunlara engel olamiyorum acaba kediden mikrop bulastimi nerelere dokundu nereleri temizlmem lazim diye bir an beynim durdu,camasirlarim telde seriliydi o camasirlara degidimi tekrar yikamalimiyim diye beynim hic susmadi butur taki tisi an varmi

Kizlarbendede hastalik bulasma mikrop kapma takintisi var,dun mutfagimin camindan kedi girmis iceri dayaliydi cam simdi kafamdan atamadigim bussuru dusunce var ,ve bunlara engel olamiyorum acaba kediden mikrop bulastimi nerelere dokundu nereleri temizlmem lazim diye bir an beynim durdu,camasirlarim telde seriliydi o camasirlara degidimi tekrar yikamalimiyim diye beynim hic susmadi butur taki tisi an varmi
Canım benim kelin merhemi olsa kendisine sürer malesef bende aynıyım sen bunu dün yazmışsın ben görmedim seni sakin ol önce ve başka işler ike ilgilen

Baska islerle mesgul oluyorum,mutfagi temizlememe zamanim olmadi daha dun disardaydim,,mutfaga her girip ciktigimda elimi yikamadan duramiyorum rahat bir insan olmayicok isterdim..

Sende ne tur takintilar var
Bende senin ki bulaşma pis tuvalet banyo eve gelince hemen kıyafet değiştirip banyo yapmak eve gelin misafirin kullandığı eşyaları 4-5 kere yıkatmak el sıkışma ve sarılma hergün nevresim yastık kılıfı değiştirme üst komşum süpürge tutsun hemen ev pislendi süpürme silme dışarda yemek yiyemem mesala çok zorlanırım

bu kadar takma, at çamaşırları makineye. sil mutfağın tezgahını falan oldu bitti

Canım üzerinden çok geçmiş ancak aynı durumları yaşarsan temizleme derim.Yani herkes kadar temizlemen yeterli.Takıntı hastalığı var sanırım.Aynı şey bende de var.Evde koltuğa oturamadığım zamanları hatırlarım kimse oturmadığı halde durduğu yerde mikrop ürettiğini düşünüp.Kendi içtiğim su bardağından 2. defa içmem,çatal kaşık bıçak koklama huyum mu dersin insanlara karşı güvensizlik mi bir sürü şey.Ama çok şükür bunları yendim.Yani hala pis olduğunu düşünsemde koklamıyorum,yıkamıyorum üzerine çok düşünmüyorum herkes kadar normal temizlik yeterli.Sonuçta mikroplara da ihtiyacımız var.Takıntılarının üzerine gidersen mutlu olabilirsin.

canım kesinlikle sakin olmasın o anda beynini başka bir şeyle oyalamayı denemelisin

Back