Bulaşıkmakinası önerileri

zeynep20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2009
53
0
86
36
Denizli
KIZLAR 2 programlı profilo bulaşık makinası sipariş ettim cogu kişi 2 proğramdan memnun annemde bosh 4 prg var ama tek prg kullanıyor bende fazla prg gerek duymadım ve bunu tercih ettim kaç dk yıkar acaba bilginiz varmı birde profilonun bu modeli iyimidir sizce kullanan yada bilen arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum fisfisfis

profilo bulaşık makinası bizim yazlıkta var memnunuz herhangi bir sorun olmadı yıkaması boschla aynı
güle güle kullanın

canım bende çeyizim için almıştım profilo marka bulaşık makinemi ben çok memnunum 2 programlı yetiyor doğrusu.

tşk kızlar önerileriniz için ben cok kararsız biri olduğum için 2 prg sipariş ettim geldi ama şimdi daha kurulmadan acaba 4 prg mı alsaydım diye düşünüyorum kafamçokkarıştı ama genelde herkes 2 prg memnun

Bende boshc 3 programlı var sadece 2 programını kullanıyorum.
Teyzemde profilo aldı seninkinden ok memnun, elde kaç program yıkıyoruz sanki diyor.

güle güle kullanın, hayırlı olsun
bende bosch 5 programlısı var ama en sondan bir önceki programı kullanıyorum fullkaydirigubbakcemile2
yarım sepet yıkama özelliği olduğu için bu kadar çok programlısını aldım yoksa 2 programlı yetiyor gerçekten
çok memnun değilim makinamdan aslınboshayallersmile markasına göre daha iyi performans beklerdim
3,5-4 saat boyunca yıkıyor ama sonuç mükemmel değilsempatiksalakcinni
gerçi bulaşık makinamdan önce 40tl su faturası geliyordu şimdi 20tlyi bulmuyor Allah için:hulya:
uuuf amma içimi döktümkaydirigubbakcemile

Canım için rahat olsun, 2 programlıların arasında en harika makine Profilo'nun. Biz de akrabaların yazlığına aldık orada yengemle kullanıyorduk. Son derece güzel bir makine. Sadece yıkaması uzun AAA sınıfı olduğundan, kısaltma imkanın yok. Biz tüm gün bardaktı, çanaktı, tencereydi, tavaydı vs. doldurup gece de açıyorduk her gün. Elde hiç bir şey yıkamıyordum :)

Back