Kızlar benim bebegm var ve gündüz uykusu nerdeyse hic yok . Uyanıkkende onu tek bırakıp iş yapmaya gönlüm el vermiyo:)) en cok vaktımi bulasık çalıyor . Ama her gün makine çalısacak kadar dolmuyr 2-3 gün makinede beklemesinin bı skıntısı olur mu ki? Birde bikaç gündür yıkanan bulasıklarımda rahaysız eden koku var bunun sebebi olabilir mi? Sadece tablet koyup çalıstırıyorm başka bşeye gerek var mıdır
Kızlar benim bebegm var ve gündüz uykusu nerdeyse hic yok . Uyanıkkende onu tek bırakıp iş yapmaya gönlüm el vermiyo:)) en cok vaktımi bulasık çalıyor . Ama her gün makine çalısacak kadar dolmuyr 2-3 gün makinede beklemesinin bı skıntısı olur mu ki? Birde bikaç gündür yıkanan bulasıklarımda rahaysız eden koku var bunun sebebi olabilir mi? Sadece tablet koyup çalıstırıyorm başka bşeye gerek var mıdır
Koku giderici var onlardan alıp takın makinenin içine güzel koku veriyor limon kokusu,ayrıca makinenin içi boşken kapağını biraz açık bırakabilirsiniz,bulaşıklar yıkandığı an içinde fazla bekletmeyin.
2-3 Gün beklemesinde hiçbir sakınca yok. Gayet de normal. Tablete ilave olarak parlatıcı ve tuzu ihmal etme. Ayrıca makine kokusu kullanabilirsin. İki kişi olduğumuz için benim de 2-3 günden önce dolmaz. Sıkıntı da olmuyo.
Bir de birkaç ayda bir makinen temizleyicisi kullanmak gerekiyor. O yüzden de koku olabilir