Bulaşık yıkarken dikkat ettiğiniz püf noktalar nelerdir?

nilnilda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
186
165
28
Bulaşıklardaki kalan lekeler veya yağlar için özellikle yaptığınız bir uygulama veya pratik çözümleriniz var mı?

Yağlı bulaşıkları yıkamak arındırmak çok zor oluyo ben bi yerde gördüm ozamandan beri de hep yapıyorum özellikle tavalardaki lekeler için kabartma tozu döküp üstüne su koyup bekletip öyle yıkıyorum pırıl pırıl oluyo

Ben cam bardaklarda o su lekesi ve buğulanma için sirke kullanıyorum sirkeye batırıp durulayınca hiç buğulanma leke falan olmuyo hemde mikroplarıda götürüyo tavsiye ederim tertemiz oluyo bulaşıklar

Ben cam bardaklarda o su lekesi ve buğulanma için sirke kullanıyorum sirkeye batırıp durulayınca hiç buğulanma leke falan olmuyo hemde mikroplarıda götürüyo tavsiye ederim tertemiz oluyo bulaşıklar
Cnm bulaşık makinesine de bırakırsak olurmu sirke

Kullandığım limonları atmıyorum bulaşık makinesine koyuyorum çalıştırmadan oda işe yarıyo camlar buğulanmıyo parlak çıkıyo makineden

Valla ben deterjanli su yapiorum bildiginiz elimde yıkayıp diziyorum nereye gidersem gidim boyleyim huyumdan vazgecemiyirum

Hemde sararmasini alip parlatiyor. Ben musluklari lavaboyu da sirkeyle silerim. Mükemmel parliyor. Kireci aliyor

Benim makinem yagli bulasikları tam temizlemiyo tavaları cikarinca hala yagli gibi görüyorum arastirdim patates kabugu yagi arindiriyomus tavaları makineye koymadan biraz tuz döküp patates kabuguyla temizleyip öyle atiyorum etkili oluyo baya

Evet yağlı bulaşıkları hiç sevmiyorum bende deniyim bunu teşekkürler

Baya güzel yöntemler varmış hiç bilmiyodum ben deterjanımdan baya memnunum ön yıkama yapmadan da çoğu lekeler çıkıyo ama yağ dolu bulaşığıda koymuyorum tabi denicem burdan bi kaç yöntemi bende sağolun valla

bi kaba sirke koyup bulaşık makinesinin üst rafına koyuyorum dökülcek kadar çok koymuyorum ama bulaşıkların parlaması için leke kalmaması için iyi oluyo hemde mikrop öldürücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…