Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm bulaşık makinesine de bırakırsak olurmu sirkeBen cam bardaklarda o su lekesi ve buğulanma için sirke kullanıyorum sirkeye batırıp durulayınca hiç buğulanma leke falan olmuyo hemde mikroplarıda götürüyo tavsiye ederim tertemiz oluyo bulaşıklar
olur canım ama deterjan gözüne koyma o bozar ben bulaşık makinesinde bi kasenin içine koyup üst rafına koyuyorum o şekilde yapabilirsin sendeCnm bulaşık makinesine de bırakırsak olurmu sirke
Tmm cnm saol bende bir deneyimolur canım ama deterjan gözüne koyma o bozar ben bulaşık makinesinde bi kasenin içine koyup üst rafına koyuyorum o şekilde yapabilirsin sende
Hemde sararmasini alip parlatiyor. Ben musluklari lavaboyu da sirkeyle silerim. Mükemmel parliyor. Kireci aliyorBen cam bardaklarda o su lekesi ve buğulanma için sirke kullanıyorum sirkeye batırıp durulayınca hiç buğulanma leke falan olmuyo hemde mikroplarıda götürüyo tavsiye ederim tertemiz oluyo bulaşıklar
Evet yağlı bulaşıkları hiç sevmiyorum bende deniyim bunu teşekkürlerYağlı bulaşıkları yıkamak arındırmak çok zor oluyo ben bi yerde gördüm ozamandan beri de hep yapıyorum özellikle tavalardaki lekeler için kabartma tozu döküp üstüne su koyup bekletip öyle yıkıyorum pırıl pırıl oluyo