Galiba emekliye ayrıldı. 2011de almıştık makineyi. O beyaz plastik kısmı kopmuş. Servise yeni boru taktırmak gerekli galiba.Hortumunuz emekliye ayrılmıştır salın teşekkür edip
Sağolun, geçen yıl bizim de buzdolabı soğutmamıştı. Bir de tık tık sesler geliyordu. Servis çağırdık. O da motoru arızalı demişti. Orijinal olmayan bir motor taktı sıfır kutuymuş güya. Bu sizi 3 yıl idare eder dedi. Soğutuyor ama tık tık sesler yine olmaya başladı. Onu da 2011de almıştık. Gittiği yere kadar gidecek. Sizinkinin sorunu da bana göre motor kaynaklı. Yine de siz bilirsiniz.Gecmis olsun benimde buzdolabim sogutmuyo bilginiz varsa banada yardimci olun
Aynı dert bende de var .Gecmis olsun benimde buzdolabim sogutmuyo bilginiz varsa banada yardimci olun
Tik tik sesler benimkimden de geliyo esim baktiriz masraf coksa yeni dolap aliriz dediSağolun, geçen yıl bizim de buzdolabı soğutmamıştı. Bir de tık tık sesler geliyordu. Servis çağırdık. O da motoru arızalı demişti. Orijinal olmayan bir motor taktı sıfır kutuymuş güya. Bu sizi 3 yıl idare eder dedi. Soğutuyor ama tık tık sesler yine olmaya başladı. Onu da 2011de almıştık. Gittiği yere kadar gidecek. Sizinkinin sorunu da bana göre motor kaynaklı. Yine de siz bilirsiniz.
Tesekur ederim birde ben deneyim belki duzelirAynı dert bende de var .
Dolabınızın fişini çekip 48 saat bekletin servis bize böyle söyledi , deneyin belki faydası olur.
Anladım evet doğru musluğa takılı olan ucu duruyor yerinde. O beyaz mandal dediğiniz plastik beyaz yer bir kısmı makinede bir kısmı dışarıda kaldı. Koptu büyük ihtimalle. Yerine takamadım. Çok teşekkür ederim yenisini alacağım. Su anahtarıyla içerideki kısmı çıkarıyorlarmış o yuvarlak parçayı döndürüp. Videolardan bakarım artık.Musluğu kapatınca su akması kesildiyse temiz su hortumunda sıkıntı vardır. İki ucu beyaz mandallı, gri renk bir hortumdan bahsediyorum. Bir ucu musluğa bir ucu da makineye giren yerde, çevirince sıkışır. Makineye giren yerde hortum harici sıkıntı varsa servis çağırın, yoksa bu hortumlar bildiğim kadarıyla standart, internetten sipariş verin gelince de takın. Youtubeda dolu videosu vardır nasıl yapıldığı hakkında, çok basit bir işlem aslında.
Anladım teşekkür ederim cevapladığınız için. Evet servis geldiğinde hiçbir şey yapmasa bile 150 TL alıyormuş. Yukarıda bir üye de yazmış. Borunun aynısını satın alıp kendim videolardan bakıp takacağım.O hortumdan alin takin zor degil ki servise para vermeye gerek yok bence. Yapi marketlerde satilabilir ya da internetten alabilirsiniz.
Rica ederim. Once makinada kalan parcayi cevirip cikartin. Cikartabilirseniz sıkışma vs yoksa yeni hortum alip takmak 5 dakikalik iş. YaparsinizAnladım teşekkür ederim cevapladığınız için. Evet servis geldiğinde hiçbir şey yapmasa bile 150 TL alıyormuş. Yukarıda bir üye de yazmış. Borunun aynısını satın alıp kendim videolardan bakıp takacağım.
Anladım sıkıştıysa onu da videoda su anahtarı ile döndürüp çıkardılar. Çıkarıp yeni aldığım hortumu takacağım. Başarırım umarımRica ederim. Once makinada kalan parcayi cevirip cikartin. Cikartabilirseniz sıkışma vs yoksa yeni hortum alip takmak 5 dakikalik iş. Yaparsiniz
Rica ederim .Tesekur ederim birde ben deneyim belki duzelir
Siz dedikden sonra dolabin fişini çektim, kapagida sabaha kadar açikmi kalacakRica ederim .
İçindekileri boşaltıp , dolanın kapağını da açarak bekletin .
Buzlugunuz sogutuyor mu?Gecmis olsun benimde buzdolabim sogutmuyo bilginiz varsa banada yardimci olun
Hayir sogutmuyo cözülmüs icindeki malzemelerBuzlugunuz sogutuyor mu?
Anladım teşekkür ederim cevapladığınız için. Evet servis geldiğinde hiçbir şey yapmasa bile 150 TL alıyormuş. Yukarıda bir üye de yazmış. Borunun aynısını satın alıp kendim videolardan bakıp takacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?