Bulaşık Makinesi İçin Doğal Koku Giderici :)

nasıl geliyo bunlar insanların aklına ya süper bilgiler =)

bende bunu mutlaka deneyeğim eşim iyi durulanmıyor diye o koku yüzünden bardakları tekrar sudan geçirmemi istiyor

Ben de çok şikayetçiyim bulaşık mak. kokusundan. Hemen şimdi limonatadan kalan limon kabuklarını koyuyorum makineye
Paylaşım için teşekkürler

Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açalım..

Bu sebeple konu, Püf Noktaları başlığına taşınmıştır..

dün kullandığım yarın limon vardı çöpe atmak yerine aklıma burda okuduğum şey geldi hemen makinama koydum sabah açtım kapağını kötü kokudan eser yok üstelik mis gibi limon kukuyor.çok hoşuma gitti artık hep koyarım.teşekkür ederim konuyu açan arkadaşımıza.

Limon ya da portakal kabuğu koyalımda makine çalışınca sıcak suyun etkisiyle kabuk parçalanmıyor mu? bir de nasıl bir hafta gidiyor anlamadım kabuğu normal dışarda bir yere koysan bir hafta dayanmaz. Her gün çalışan makinenin içinde 1 hafta nasıl dayanacak :26:

arkdaş nacizane demiş.... bi hafta gitmiyo tabi çürüyo zaten limon rengi gidiyo anlıyosun ama 2 3 yıkama gider..salataya falan sıktığınız yarım limonu çöpe değilde kaşık gözüne atın en azından limon sayesinde kimyasallar bi nebzede olsa gider ve koku veriyo..ama çoook çooooooooooooketkili bi yöntem desem yalan olur..sırf limonlar değerlendirilsin diye yapıyorum ben

Ben bir ara kullandığım limonun kabuğunu derhal makineye koyardım. İşe yarıyor evet. Öyle çok belirgin bir koku yaymıyor ama işe yarıyor. Epeydir unutmuştum yine başlıyayım bari

Evet bu yöntemi duymuştum ama limonun asidi makineye zarar veriyormuş diye de duymuştum Ne kadar doğrudur bilemiyorum..

hımmmm güzel fikir hemde çok ekonomik:)

Bunu bende denedim yarım limonu bulaşık makinesine taktım hem parlatıyo hem hoş koku veriyo

Daha yeni almıştım kokuyu keşke daha önce görseymişim.
Çok faydalı bir paylaşım olmuş :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…