Bulaşık Makinesi İçin Doğal Koku Giderici :)

lapis

tarçın
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2009
745
3
96
39
Bursa
Hanımlar,
malum çoğumuzun evinde bulaşık makinesi var.
Bazen koku oluyor ve ben marketlerden alınan koku gidericilerini de pek sevmiyorum. Kış için Portakal.Yaz için Limon.

Kışın portakal yediğiniz zaman onun kabuğunun bir parçasını kaşıklık bölümüne yerleştirin.Bulaşıklara hiçbir zararı olmuyor.Bir hafta gidiyor ve makineyi her açtığınızda portakal kokusu geliyor.Portakal yoksa limon kabuğuyla da yapabilirsiniz.Ben yaptım çokta sevdim.Hadi bu da benden olsun.

oldukça faydalı bir bilgi. Paylaştığın için teşekkürler =)

ben de hemen deneyeceğim.

çok teşekkür ederim canım yaptım gerçekten orjin bir koku oldu ve miss gibi kokuyor çok sağol

bende bu hazır kokuların makinede ve bardaklarım da bıraktığı keskin kokuyu sevmiyorum bi deneyeyim sirkeden sonra bide bu harikasınız kk kızları

bende bu hazır kokuların makinede ve bardaklarım da bıraktığı keskin kokuyu sevmiyorum bi deneyeyim sirkeden sonra bide bu harikasınız kk kızları

Ben de o deterjan kokusunu hiç sevmiyorum sanki iyi durulanmamış gibi oluyor.O yüzden bu portakal ya da limon kabuğu işini çok sevdim ve hemen paylaştım.

Keşke biraz önce okumuş olsaydım, şu an makinem çalışıyor denerdim
Öneri için teşekkürler, bir dahakine deniycem çok merak ettim, işe yarıyorsa gerçekten süper fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…