bulasik makinesi hepsi bir arada jel mi ayri ayri mi

pitho86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
2.459
1.910
Merhaba kizlar,
bulasik makinesi parlaticiyi en son aldigi icin sağlıksız buluyorum. Beyaz esyaci bi arkadasimiz detarjani sade jel almami ve tuz ile parlaticiyi ayri ayri almamizi tavsiye etti.
Tuz zaten ayrica koyuyorum peki jel deterjani hepsi birarada olanindan alsam tavsiye eder misiniz?
tablet kullanıyorum ama degistiricem. Marka olarak da prili denemek istiyorum. Simdiden tesekkurleeer :)

Ben hepsini kullandim. Toz , jel ve tablet. En iyi verimi tabletten aldim. Toz ve jel pek iyi temizlemiyor.

Jel deterjan bende kullandım ama hiç memnun kalmadım bardaklar mat mat çıktı makinadan tablet kullanıyorum finish de denedim piril de ikiside güzel parlatıcı yerine de sirke koyabilirsin

Hadi ya gerçekten mi ben de heves etmistim valla o zaman pril tableti deneyeyim finish ve fairy kullanmistim.
parlatici yerine sirkeyi cok duydum da ne bileyim unutuyorum veya kullanamiyorum oyle seyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…