• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bulaşık makinesi deterjanıyla saç rengini açma

defnecere

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
130
0
46
Manisa
Arkadaşlar az önce milliyette bir haber okudum haberde bulaşık makinesi deterjanının saç rengini akıttığını yazıyordu şampuanımıza sıvı bulaşık makinesi deterjanından bir kaç damla koymamız gerekiyormuş haber tuhafıma gitti milliyetin internet sitesinden okuyabilirsiniz

Biz kadınlar ne kadar garip canlılarız diye düşündüm..önce saçımızı röfle vs araçlarla açar sonra yıprandı diye bakım yaparız..yağlar keratinle vs..bakıldığında hep zarar.. "önce zarar verme" mantığı ile hareket edemiyoruz. tabiki ben dahil.
Ama şu bulaşık detarjanı olayı çok sakıncalı. bırakalım saçlar kara kalsın yau.

Arkadaşlar az önce milliyette bir haber okudum haberde bulaşık makinesi deterjanının saç rengini akıttığını yazıyordu şampuanımıza sıvı bulaşık makinesi deterjanından bir kaç damla koymamız gerekiyormuş haber tuhafıma gitti milliyetin internet sitesinden okuyabilirsiniz

kendimizi kimyasallara boğmayalım arkadaşlar yaa... bunların hepsi kimyasal madde. hem boyalar hem de deterjanlar..

sonra da niye kanser oluyoruz hepimiz diyoruz

bende yabancı sitede raslamıştım böyle bir konuya saçı çok zarar görenler olmuş çoğuda bir değişiklik olmadığını yazıyordu kimide işe yaradı diyordu aslında onlar saçtaki küllü renklerin yada kızıllıkların gitmesi için renkli deterjanlar kullanıyorlardı (nötür renkler kırmızı mavi )bende bir tutamında denemiştim gerçektende bir işe yaramadı hemde saçı yıpratmıştı :20:

Sakın arkadaşlar, saç rengini açsa bile sağlığımızdan daha mı kıymetli. Bulaşık yıkarken de eldiven giyip yıkasak daha iyi değil ki saça sürmek. Mahveder içindeki alkali maddeler

Kizlar mujde :) deterjana falan gerek kalmadi bugun buldugum ve denedigim bi yontemi sizinle paylasmak istiyorum. bu sabah sacimi koyu kahveye boyadim dun kimyasal acicilarla acmistim neyse sonuc berbat oldu beyenmedim nasil acsam diye dusunurken siteye baktim okudugum gibi sabunla felan yikadim acilmadi istedigim gibi ve baska bi yontem buldum ve denedim sacim acildi ama ginger oldu. simdi tarifi veriyorum

Vitamin C
ve kullandigimiz herhangi bi sampuan

haplari un haline getirin ve sampuanla karistirin en az 1 saat bekletin sonuc en az iki ton aciyor aninda ben denedim ve ise yaradi.
xxxxx
sac rengim bu bayaninki gibi oldu koyu kahve den . umarim yardimci olur sizede

Son düzenleyen: Moderatör:
okadar kremle..özel şampuan ve bakımlarla zor adam ediyorum saçımı bulaşık deterjanı sürsem ne olur tahmin edemiyorum :37: belki doğrudur ama ben denemem şahsen :34:

Çok tehlikeli ya :53: kanser olmayamı çalışıyosunuz? ben yapmam şahsen :19:

komple saçı bulaşık deterjanıyla yıkayın denmemiş..şampuana birkaç damla koyun şeklinde bir ibare var..
koskoca şişede birkaç damlanın arada kaynayacağını düşünüyorum..
yapmam o ayrı:23:

bende C vitamini ampulu var olmaz mıı :)) eğer 2 ton açarsa ve yıpratmaz diye düşünüyorum tam tarifi nedir arkadaşlar verdiğiniz linke bakmadım henüz onada bi bakıyım çok heyecanlandım haa:52:

Bulaşık deterjanı olayından tamamen kaçının derim zaten kimsede yapıyım dememiş demezde korkunç derecede tehlikeli sakınn :50:

wallaa gerçekten ilginç insanlarız , hayır hem boyuyoruz hemde açmayla , bakımla uğrasıyoruz güzel olmak ne zormuş :)

Back