Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mmerhaba kızlar bulaşık makinem cam bardak ve tabaklarımı çiziyor... artık tabak ve bardak almaktan bıktım... bu sorunla karşılaşıpta çözüm bulan var mı acaba.... varsa yardım edin... teşekkürler............
canım bende aynı sorun vardı malesef
Bende o kadar sık değiştiriyordum ki bardakalrı
Günlük yemek takımım cam malesef şimdi takım demeye şahit ister
çok fazla cam eşya attım ben
Sebebi tuz arkadaşında dediği gibi tuz çiziyor birde makinanın yıkama derecesi ayarlanıyorsa çok aşırı sıcakda çizermiş
benim önerim tablet deterjan al içinde az miktarda tuz var zaten
ayrıca tuz ve parlatıcı kullanma ben finish kullanıyorum memnunun
birde makina bittirir bitirmez açma kapağını soğumasına izin ver
Makinayı sıcakken açınca o yoğun buhar ve yüksek ısı hızla kuruyor ve bardaklarda leke yapıyor dalga dalga renk renk
soğudukdan sonra boşalt derim
umarım çözüm olur ben çok şükür artık bardak atmıyorum aklinialirimsmile
konu açılmışken bende sorayım arkadaşlar ya tuz kullanılmasada oluyormu? beni makinamda tuz ve parlatıcı ışığı var bittiği zaman onlar yanıyor.eğer kullanmasam bşey olurmu? şuana kadar kullandım hep.5 aydır sürekli makinada yıkıyorum bulaşıkları.hiç çizilme olmadı.daha çokmu erken çizilmesi için?
hepinize teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.... şimdi tuz kullanmasak olur mu yani kullanmadığımız zaman makineye zarar vermez mi acaba.... finish i bende kullandım ama yinede çizdi sonra sıvı deterjan aldım aynı marka oda çiziyor... tuzdan çiziliyor demekki... kullanmasak olur mu olmaz mı... makineye zarar veriyor mu kullanmasak... tşk...
tuz kullanmanıza gerek yok kızlar. tablet deterjanlarda herşey var. göstergelerin yanması bişeyi etkilemez merak etmeyin. tuz kullanmamak daha iyi. makineye de zarar vermez kullanmazsanız