arkadaşlar ben 5 aylık evliyim makinem bosh marka.en baştan beri bardaklarımda özellikle yemek takımımın tabakları, taban kısmında çizikler oluyor her geçen gün artıyor. biraz okudum burada detarjan, tuz etkili olabileceği söylenmiş. ben 3 ü bir arada tablet değilde klasik kullanıyorum servis kurarken öyle önermişti.burada sular sert ve kireçliymiş sizce ne yapmayalım ?
burdada sular aynı tuz çiziyo diyolar ama ben kullanıyorum yinede sadece bardaklarım ciziliyo kaynanam koymuyo tuzu çizilmiyo artık dedi ne kadar doğru bilemiyorum
bide servis toz deterjan kullan dedi bana tablet kullanma dedi
burdada sular aynı tuz çiziyo diyolar ama ben kullanıyorum yinede sadece bardaklarım ciziliyo kaynanam koymuyo tuzu çizilmiyo artık dedi ne kadar doğru bilemiyorum
bide servis toz deterjan kullan dedi bana tablet kullanma dedi
bende eksik etmiyorum tuzunu yinede, normal tableti ikiye bölüp öyle kullanıyorum. sıvı deterjan vardı şuan onu kullanıyorum sanki arttı gibi ne yapsam bilemiyorum
canım herkesin makinası çizmiyor hayret ediyorum,çizen makinalar da ne yaparsan yap çizmeye devam ediyor..markaya mı bağlı artık markanın seri ürünlerine mi bağlı?mesela aynı markanın bir alt serisi çizmiyor bir üst serisi çiziyor gibi..şansa kalmış kalmış artık..
merhaba canım benim makinem arçelik şükür hiç bu sorunum yok. aileminde arçelikti çiziyordu servisi aradık eğer tablet kullanıyorsanız tuz sakın kullanmayın dediler bir de parlatıcıyı eksik etmeyin. biz de öyle yaptık hiç sorun yok artık. ben arada bir de makine temizleyicisi kullanırım. çok yağlı bulaşıktada çamaşır suyu hem temizliyor hem de parlatıyor. özellikle de bardaklar yumuşacık oluyor.
teyzem finish kullanıyordu o çiziyor demişti sonra fairy kullanmış memnun kalmış. anlamadım ki bilerek mi yapıyor marka üreticileri. çizsin de kadınlar hergün tabak bardak alsın. ekonomiye katkı
arkadaşlar parlatıcıyı da eksik etmiyorum finish in ürünlerini kullanıyorum. faiyri hiç denemedim çünkü onlar 3 ü bir arada.bana servis klasik önermişti. yemek takımım berbat durumda çizikler yüzünden. sanırım şans meselesi.