Bulasik makinem camlari kırıyor

gulceayyuzlum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
2.670
1.271
333
Arkadaslar emaktar makinem 13 yillik
Severim kendisini:)bana uzun yillar hizmet etti.Ben onu kırmadım cok iyi baktim ,oda beni kirmadi :)
Yalniz son zamanlarda bardaklar catliyordu;olsun tesaduftur bir yere carpmistir bardal vs derken;
-bugun bir makjbeyi ne aciyim cam kasem parcalanmis :(
Oglum anne makine kafayi yedi cok ses yapti biseyler oldu dedi
Varmi boyle bir sorun tasayan?
Servislikmi olmus acaba

Bizde 2 kere kırmıştı daha yeni aldığımız zamanlardı üst katta cam servis tabagiydi ikiside iki sederdirde aynı yerdeydi ben yalnız bir yere koyduğumuzu dusundum bi dahada olmadi ama bardakların yeri normal neden kırılsın ki

Makinenin içinde bir parça cam ya da ufak metal bir şey kalmıştır belki ve makine çalışırken oraya buraya çarpıp kırıyordur. Aklıma bir bu geliyor.

Üst sepetin altında pervane var makina çalışırken dönüyor, pervane çarpmış olabilir mi. Ben tencerelerin filan boyunu hep kontrol ediyorum oraya takılmasın diye.

Makine su puskurtüyor sadece,nasil kirmis olabilir ki bilemedim.Belki yanliş koydunuz kayip çatladi.Belki üzerine bir şey düştü.
Yani makine guzel yikamaz,bardaklari lekeli birakir falan da kirmayi ilk kez duydum.

Konuyu merak ediyorum. Annemin makinasına da boyle birsey oldu bardaklari cay bardaklarını kırıyormuş. Bende gittim a101den cay bardagi aldım mutlu oldu ve nedense makina hakkinda bir sikayet duymuyorum:halay: :D

Bulaşık makinasına dayanıklı değildir belki koyduğunuz şeyler

Makine su puskurtüyor sadece,nasil kirmis olabilir ki bilemedim.Belki yanliş koydunuz kayip çatladi.Belki üzerine bir şey düştü.
Yani makine guzel yikamaz,bardaklari lekeli birakir falan da kirmayi ilk kez duydum.
Cok garip degilmi.ama bardakligimd bardak kalmadi neredeysr.hep dedim nazardan midir.yok darp aldida catladi.amaa borcam patliyinca olay cozuldu;)
Yani bukadar yikici ne olabilirki.
Dediginiz gibi altj ustu su firlatiyor
Bide bardaklar fip kismindan yirtiliyordu.
Patlayan borcamin yanlari durup dibi patlsmus gariipp

Bugun makinemin derdini cozdum.degisik sesler gelirken kapayıp baktim birde ne goreyim parmak bile degmiyor suya .kaynatmisda kaynatmis.
Anlasilan yakinda tamirci gelicek

Back
X