• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bulaşık makinem bulaşıklarımı neden pis çıkartıyor

ta_nem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
464
0
0
İstanbul
KIZLAR 2 yıl oldu allaı profilo bulaşık makinemi ama memnun değilim bulaşıklarım temizlenmiyor çoğu pis çıkıyor ve bardaklarımı çiziyor acaba nasıl temiz çıkartabilirim makinemi ayda bir makine temizleyicisi kullanıyorum ama faydasız ne yapmalıyım tuzumu ve parlatıcımıda kullanıyorum tederjanda pril kullandım diğerlerinide ama faydasız

benim arkadaşım profilo teknik servisinde çalışıyor ona sormuştum,çünkü bizde de aynı sorun vardı...o durum çok bir çözüm yok,profilo arçelik beko (yani bu markalar birlikte zaten) nun ortak sorunudur bu bulaşık makinelerinde.arkadaşım tablet deterjan kullanmamamızı söylemişti çizmemesi için, ama bu da çözüm olmadı,bizim ki de arçelik..bulanık çıkarmaması için yemek artıklarını iyi temizlemen gerekiyor,bir de eski alüminyum tencereler var ya hafif ve ince olan,onları makineye koyma,tencerenin kendisi temizlenmediği gibi bir de artıkları diğer bulaşıklara yapıştırıyor,çıkmıyor..yumurta sahanına da dikkat et o da yapıyor..biz bunları koymayınca bi parça düzeldi..

KIZLAR 2 yıl oldu allaı profilo bulaşık makinemi ama memnun değilim bulaşıklarım temizlenmiyor çoğu pis çıkıyor ve bardaklarımı çiziyor acaba nasıl temiz çıkartabilirim makinemi ayda bir makine temizleyicisi kullanıyorum ama faydasız ne yapmalıyım tuzumu ve parlatıcımıda kullanıyorum tederjanda pril kullandım diğerlerinide ama faydasız

canım benim makinam vestel benn çok memnunum,ama bende de sorun oluyordu bardaklarım çiziliyordu sordum tuz koymayın dediler servisten
ben artık tuz koymuyorum ve deterjanımıda değiştirdim kesinlikle tavsiye edrim ki Fairy kullan
muhteşem yıkıyor,çeliklerin filan içinde hiç kalıntı kalmıyor sanki çamaşır suyuyla yıkamışsın gibi parlatıyor.yıllardır denemediğim şey kalmamıştı artık asla değişmem
biraz pahalı ama değer

Back