Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deterjanı değiştir. Ben bu şekilde çözüm buldum.Arkadaşlar merhaba benim bulasik makinam cam bardaklari gökkuşağı gibi çikariyor ne yapmam lazim
Evet denedim hatta sirkede denedim ama olmadiayyy aynı sorun bizdede var parlatıcıyı denedinizmi?
Hangi deterjani önerirsiniz ben suan şok marketten aldigim mintaks marka deterjan kullaniyorumDeterjanı değiştirdeterjan kuu şekilde çözüm buldum.
hmm ozaman bardaklarda bir sorun varEvet denedim hatta sirkede denedim ama olmadi
Finish kullanıyorum canım jel tablet.hem mak. Temizliyor.Hangi deterjani önerirsiniz ben suan şok marketten aldigim mintaks marka deterjan kullaniyorum
parlatici yada limon..Arkadaşlar merhaba benim bulasik makinam cam bardaklari gökkuşağı gibi çikariyor ne yapmam lazim
Malesef parlatici ayari yok[/QUOTE]OTE="Sephora85, post: 37591007, member: 144822"]Tuzu eksilmiş olabilir, parlatıcı az ya da fazla olabilir. Bir de toz ve tabletler problemli. Jeller hem daha iyi temizliyor hem de daha uzun süre kullanılıyor.