Böyle bir şey yok ya. Ne demek "diş fırçası ile temizleyeceksin" oha artık. Görevi bulaşık yıkamak olan makineyi neden fayans derzi temizler gibi diş fırçası ile temizleyelim? Sıkıntı bulaşıkların üstünde yemek artığı değil, sıkıntı makinenin bunları hiç çıkarmamış olması. resimlerden Gördüğüm kadarıyla ne yıkıyor ne duruluyor. Gelip servis kurmadı mı bunu nasıl siz yanlış yerleştirmiş oluyorsunuz? O zaman düzeltsinler madem kullanıcı hatası verin servis parasını gitsinler salak mı bunlar ya?
Aynı sorunu benim makinem yaptı, deterjanı zamanında makinenin içine almıyormuş. Deterjanı hep makinenin bir köşesinde hafif yumuşamış şekilde buldum 3 gün, servisi aradım komple kapağını değiştirdiler.
Hem ne demek gelmiyoruz kullanıcı hatası demek? Direk arçelik müşteri hizmetlerini arayıp bildirseniz? Yani servisle muhatap olmayın, arçelik ile muhatap olun. Belki yaptınız bunu bilemiyorum tabi.
Şimdi gördüm eşin makineyi servisin önünde yakıcam demiş. Ben olsam ben de yakardım, çileden çıkmamak mümkün değil.