• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bulaşık deterjanı kokusu gibi parfüm???

asifnothinghappens

as if nothing happens...
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
407
14
68
kızlar p..l markasının losyonlu, aloe veralı bulaşık deterjanının kokusuna benzer parfüm bilen var mı? O koku o kadar hoşuma gidiyor ki, bayılıyorum. öyle kokmak istiyorum:)

ayrı başlık açmiyim de bunu da sorim :27:ayrıca moschino glamour'un açık parfümü var mı acaba?

Şu ana kadar kokladığım parfümlerden lancome miracle nin kokusunu yumoşa çok benzetiyorum. Tam temizlik hissi uyandırdı bende. Bi de ralph lauren romance bu da deterjan kokusunu andırıyo bana :) umarım beğenirsin.. D&p ye gidersen tommy ye de bakabilirsin. Kodu t2 ayrıca. Bi de bence böyle d&p, bargello gibi kendini büyütmüş parfümerilerde bence sorduğun parfümün açığı vardır diye tahmin ediyorum. O nasıl kokuyor ki tatlım? :)

Şu ana kadar kokladığım parfümlerden lancome miracle nin kokusunu yumoşa çok benzetiyorum. Tam temizlik hissi uyandırdı bende. Bi de ralph lauren romance bu da deterjan kokusunu andırıyo bana :) umarım beğenirsin.. D&p ye gidersen tommy ye de bakabilirsin. Kodu t2 ayrıca. Bi de bence böyle d&p, bargello gibi kendini büyütmüş parfümerilerde bence sorduğun parfümün açığı vardır diye tahmin ediyorum. O nasıl kokuyor ki tatlım? :)

miracle'i biliyorum canım. kullanmıştım ama pek hoşuma gitmemişti:( ama raplh lauren'i bilmiyordum o zaman ona bir bakim:) glamour hafif şekerli, çiçekli bir parfüm ama ağır bir parfüm değil, yaza uygun. bargello'nun sitesine bakayım dedim ama hiçbirşey anlamadım:(

söylediklerine bakıcam canım:16:

Tamam canım. Ya bence git bi bargello ya da dp ye, hem istediğin parfümü sor var mı diye hem de bana önerebileceğiniz deterjan kokulu parfüm var mı diye sorarsın ona göre sana seçenekler sunarlar tatlım

Yoo niye saçma olsun herkesin koku zevki farklıdır :) ama işte bulması zor. Her kokuyu denemek gerekiyo. Mesela şey olsa rahat olurdu. Sevdiğiniz kokuların içeriğinde neler var? Cifin içeriğinde ne var? Sevdiğin deterjanın içinde ne aromaları kullanılmış? Ona göre mesela içinde o olan kokular benzerlik gösterebilir. Onu bi araştırmak lazım

Back
X