arkadaslar hepimiz aynı durumdayız sanırım. ben bugun 10+6 oldum ama hala gecmedi. artık psikolojım bozuldu, hep aglamak istiyorum. gecmiycek hep boyle mı surecek?? ilac vermıyor ısrarla doktorum.. ne guzel gectigimiz haftalar ıyıydım..bulantı vardı ama kusmuyordum, dun cok kotu oldum 3 kere kustum. su kaybından sanırım basımda agrıdı dun gece cok..sankı ateslı hastalık gecırrı gıbı yatıyorum.. eskı hayatımı ozledım.. bebek ıcın deger herseye ama keske benımde hamileligim bazı kolay gecıren kısıler gibi olsaydı dıyorum.. 61 kılo ıle hamle kaldım 54 kılo oldum
( ve uzun boyluyum.. sız dusunun.. bu cuma doktorda randevum var.. ınsallah boyle bıraz bebege benzer, kollu bacaklı, bır sey goruruzde bana moral olur. gecen ıkı gıdıste cok kucuk karartıydı tabii bı sey anlamadık.. benım doktorum bu kadar ılac karsıtı ama bazı doktorlar verıyor.. nasıl oluyor kızlar bu?? dıger doktorlar risk mı alıyor, yanı bır doktor rısk alır mı bu konuda?? bence hayır benım doktorum bu konuda bıraz farklı.. lutfen kızlar bana soyleyın ne zman gecer benım bu halım ????:çok üzgünüm: