- 7 Nisan 2015
- 264
- 71
-
- Konu Sahibi melek93_34
hangi alanda gidebilirim kiDoktora gitmelisin
aynıları ben de de varaynı durum bende de var. yemekler aklıma bile gelse midem bulanıyor
bende bahar allerjisi var. ve buna bağlı geniz akıntısı. bnmkinin sebebi bu.
acaba sende de allerji mi var? hapşırık, tıksırık gibi bişiler var mı?
hapsirma var ama oyle gun icinde cok degil ama bi g3lincede arka arkaya4 kez geliyoaynı durum bende de var. yemekler aklıma bile gelse midem bulanıyor
bende bahar allerjisi var. ve buna bağlı geniz akıntısı. bnmkinin sebebi bu.
acaba sende de allerji mi var? hapşırık, tıksırık gibi bişiler var mı?
allerjiden nefret ediyorum. yeminlen yaşamaktan soğudum :)aynıları ben de de var
işte bak seninde bazı şeylere allerjin olabilir buna bağlı geniz akıntısıhapsirma var ama oyle gun icinde cok degil ama bi g3lincede arka arkaya4 kez geliyo
bende de var şimdi bile bulanıyor ama benimki üzüntü sıkıntıdanmerhabalar. ben bi soru sorcaktim. benim bu aralar ne yesem ne icsem midem bulaniyor azicik bisi yiyorum hemen midem bulaniyor.hic bisi guzel gelmiyor.cikolata cok severim o bile cazip gelmiyor.zor yiyorum bitiremiyorum yemekleri. saatler gecse bile yemek yemek gelmiyor içimden...sizce sebep ne olabilir
gercekten mi ne yapiyosun. ya da ne yapcam. asisi var bideeha bu arada inş allerji değildir. eğer öyleyse bu hastalığın tedavisi yok. ömür boyu dikkat etmelisin. neye dikkat edeceksen
aşılanma falan filan fıs kalıyor.
ya aslimda reflu varda ilk defa boyle oluyorum ben galiba yine bana endoskopi yollari gorunduDahiliye. Daha da spesifik bir alan istiyorsan mide hastalıkları ile ilgili gastroenteroloji bölümüne gitmelisin.
aynen inanir misiniz sanki gorende buzdolabindaki herseyi tukettim sanarAyy bende aynıyım. Artı olarak Midemde sürekli bir doluluk hissi var.
aslinda ben de oyle dusundim bi bakima iyi kilo veririm dedimben de midemde problem çıktı
ben de midem küçülüyor diye hem seviniyor hem de niye yediğimden tat alamıyorum diyordum...
Dahiliye(İç Hastalıklarına gidin) bence