• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bulantı ne zaman geçti?

Chloelve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2018
582
265
103
Merhaba arkadaşlar, 10 haftalık hamileyim. 3 haftadır yoğun bulantı yaşıyordum, bugün kesildi. Yani yüzde 80 kadar azaldı. Bu dönemde bitmesi normal mi herhangi bir sıkıntı olacak diye tedirginim.

Merhaba arkadaşlar, 10 haftalık hamileyim. 3 haftadır yoğun bulantı yaşıyordum, bugün kesildi. Yani yüzde 80 kadar azaldı. Bu dönemde bitmesi normal mi herhangi bir sıkıntı olacak diye tedirginim.
Ben doğuma gitcegim güne kadr bulantı ilacını kullandım. 12. Haftaya kadr sürüyor genelde bazilarinin hiç bulantısı olmuyor. Korkma strese sokma kendini

Tedirgin olacak bı durum değil bu bulantı gelip gidiyor bı süre, tam iyiyim diyorsun ertesi gün baştan ben de iki gündür iyiyim 13.haftadayim önceki haftalarda da aaa bugün çok iyiyim dedim ertesi gün tam gaz baştan geldi, hem birşey olsa belirtiler kesilmiyor neden böyle bı yanılgı var herkeste bilmiyorum ama bebeğe bir şey olsa velirti kesilmiyor iki kez düşük yaptım biri 14.haftadaydi kontrolde fark edilene kadar hiç bir şey değişmemişti kürtaj olduktan sonra ağlaya ağlaya kusmaya devam ettim iki gün falan, öyle bebeğe bir şey oldu tık kesildi diye bir şey yok, rahatına bak kendine zehir etme

Ne güzel geçmiş bazılarının 3 ay sürüyor, bazılarının hic olmuyor bazılarının gebelik boyu devam ediyor. Bu tamamen gebeye özel bir süreç.

Back