-
- Konu Sahibi yeduaetsev6253
Ben sabah kusarak basliyorum ve gunde en az uc kere kusuyorum
Su icmeyince bide mide bos kaldiginda daha çok bulaniyo canım ınan.. bide su çıkarmayı kolaylastiriyo ben bos bos saatlerce ogurdugumu biliyorum su içip çıkarmak çok daha iyi.. hem su çok önemliymiş kustugumuz için daha fazla icmemiz gerekiyormuş.. değişiyor hakkaten benimde tam olarak geçmedi sabahları ilk banyoya koşuyorum su icersem onu cikariym icmezsem dakikalarca olmayan biseyi çıkarmaya uğraşıyorum.. az önce de terden bayılacaktım banyoda çıkaramadım.. 2 gün çok iyiydim ne bulanti ne kusma oldu dün yine başladı ara ara olacak demekki su an halen bulanti var mecbur cikarcam heralde.. kusmak gerçekten daha iyi bulantiyi çekmekten ama hiç bos kalmiycak midemiz.. eskiye göre çok iyiyim Baya düzeldi ama bende Çok çektim inşallah senin de en kısa zamanda azalır ve biter1 haftadir hic su icemiyorum. Ictigimde yediklerimle birlikte cikiyo. Cok susuyorum ama ne yapcam bilmiyorum. su icince daha cok midem bulaniyo. Artik gecsin su mide bulantilarimiz
Su icmeyince bide mide bos kaldiginda daha çok bulaniyo canım ınan.. bide su çıkarmayı kolaylastiriyo ben bos bos saatlerce ogurdugumu biliyorum su içip çıkarmak çok daha iyi.. hem su çok önemliymiş kustugumuz için daha fazla icmemiz gerekiyormuş.. değişiyor hakkaten benimde tam olarak geçmedi sabahları ilk banyoya koşuyorum su icersem onu cikariym icmezsem dakikalarca olmayan biseyi çıkarmaya uğraşıyorum.. az önce de terden bayılacaktım banyoda çıkaramadım.. 2 gün çok iyiydim ne bulanti ne kusma oldu dün yine başladı ara ara olacak demekki su an halen bulanti var mecbur cikarcam heralde.. kusmak gerçekten daha iyi bulantiyi çekmekten ama hiç bos kalmiycak midemiz.. eskiye göre çok iyiyim Baya düzeldi ama bende Çok çektim inşallah senin de en kısa zamanda azalır ve biter
Meyve yemeye çalış canım çilek muz yeşil elma çok iyi geliyo.. bide dondurma yiyorum ben ara ara meyveli falan.. ayran iciyorum.. domates ve salatalık oluyo kahvaltim zaten tuzlu salatalikta iyi geldi bana.. bugün biraz kotuyum hep yattim.. calismiyosan eğer dinlenmeye çalış çok kotuysen biri yardım etsin ama sana evde ben tek başıma çektim çok zorlandım.. kepekli yada cavdarli ekmek yiyordum başlarda ama insan bi süre sonra hepsinden tiksinti duyuyo su an yiyemiyorum.. bide miden biraz rahat olduğu zamanlarda dışardan söyle yada dışarda yemeye çalış canim Ben kendi yaptığım hiç bişeyi yiyemedim zaten yapamadimda kendimi banyoya attım yaparken.. dışarda istesende kusamiyosun psikolojik heralde ben yine de hep lavaboya yakın yerde oturdum tedbir amaçlı ☺ azaliyo ama benim tam geçmedi işte gecermi bilmiyorum.. o açlığı çok çektim kendimi kaybettiğim oldu ınan o zaman daha kötü oluyo cikarmaktan korkmadan yemek lazım su icemiyosan ayran yapip mutlaka iç hem rahatlatiyoHaklisin su cok onemli ama 2 lokma yiyosam su ictigim an midem agriyo ve direk olarak cikariyorum. Ben su icmesemde kusuyorum zaten bunyem cok zayif acim ve cok su icmek istiyorum. Agliyorum artik dayanamiyorum yemek yemek istiyorum. insallah benimkide zamanla azalir. Kotu bi durum allah hepimize yardim etsin. Bebeklerimiz saglikli olsun yeter.
Meyve yemeye çalış canım çilek muz yeşil elma çok iyi geliyo.. bide dondurma yiyorum ben ara ara meyveli falan.. ayran iciyorum.. domates ve salatalık oluyo kahvaltim zaten tuzlu salatalikta iyi geldi bana.. bugün biraz kotuyum hep yattim.. calismiyosan eğer dinlenmeye çalış çok kotuysen biri yardım etsin ama sana evde ben tek başıma çektim çok zorlandım.. kepekli yada cavdarli ekmek yiyordum başlarda ama insan bi süre sonra hepsinden tiksinti duyuyo su an yiyemiyorum.. bide miden biraz rahat olduğu zamanlarda dışardan söyle yada dışarda yemeye çalış canim Ben kendi yaptığım hiç bişeyi yiyemedim zaten yapamadimda kendimi banyoya attım yaparken.. dışarda istesende kusamiyosun psikolojik heralde ben yine de hep lavaboya yakın yerde oturdum tedbir amaçlı ☺ azaliyo ama benim tam geçmedi işte gecermi bilmiyorum.. o açlığı çok çektim kendimi kaybettiğim oldu ınan o zaman daha kötü oluyo cikarmaktan korkmadan yemek lazım su icemiyosan ayran yapip mutlaka iç hem rahatlatiyo
Dünden beri bende hic iyi değilim bide üstüne grip oldum burnum akiyo başım agriyo çok bulantim var su an ben yalnızım bide ne annem ne kayinvalidem burda değil ama bu şekilde atlatamam annemi ariycam sanırımBende dondurma, tuzlu salatalik, tuzlu kraker, beyaz leblebi yiyorum. kepekli ve tam bugdayli ekmek gormek bile istemiyorum. Annem yakinimda cok sukur o biseyler yapiyo saolsun calisiyorum zorlaniyorum ama evdeyken akljm hep midemde oluyo. Acliktan ve kusmaktan cok agladim insallah en kisa zamanda gecer. Cunku bana hic gecmicek gibi geliyo
Dünden beri bende hic iyi değilim bide üstüne grip oldum burnum akiyo başım agriyo çok bulantim var su an ben yalnızım bide ne annem ne kayinvalidem burda değil ama bu şekilde atlatamam annemi ariycam sanırım
Cok gecmis olsun bende 6 haftadir bulanti kusma asiri halde halsizlik ve yorgunlukta var ustune ikinci hamileligim olmasina ragmen bu oglumunkinden cok cok daha agar geciyor ve zaman hic gecmiyor boyle kotu oldugum icin..19. Haftaya gelmissiniz canim merak ettim nasil oldunuz gectimi kusmalar halsizlik yani geciyormu ben artik umudumu kaybettimDünden beri bende hic iyi değilim bide üstüne grip oldum burnum akiyo başım agriyo çok bulantim var su an ben yalnızım bide ne annem ne kayinvalidem burda değil ama bu şekilde atlatamam annemi ariycam sanırım
İlk zamanlara göre çok çok iyiyim bende Çok ağır atlattım su bile icemiyodum ac ac yatiyodum haftalarca böyle geçti ne demir ilaci kullanabildim ne folik asit çok şükür şimdi iyiyim ara ara kusuyorum sabahları bulantim oluyo kahvaltı yaptıktan sonra geciyo hala bazı şeylere tiksintim va yumurta süt gibi ama yemeye calisiyorum geçti diyemem ama sürekli bi bulanti yok bi de alıştım artık demir ilacına da başladım mecburen demirim çok düşmüş bebegim de iyi maşallah su an için bi sorun yok hareket etmeye başladıCok gecmis olsun bende 6 haftadir bulanti kusma asiri halde halsizlik ve yorgunlukta var ustune ikinci hamileligim olmasina ragmen bu oglumunkinden cok cok daha agar geciyor ve zaman hic gecmiyor boyle kotu oldugum icin..19. Haftaya gelmissiniz canim merak ettim nasil oldunuz gectimi kusmalar halsizlik yani geciyormu ben artik umudumu kaybettim
İlk gbeligimd bu kadar agar gecirmemistim ama bu cok agar geciyor oglumda gezerdik temizligimi yapardim yemek bile yapardim 4. Ayda gecti ama bunda hic gecmiycekmis gibi bide asiri aclik beni cok bitkin dusuruyo 2 saatte bir acikiyorum maleesef bende asiri kansizim ve ilac icemiyorum iyice bulandiriyo midemi umarim bu dedigin gibi gecer canim..senin cinsiyet belli oldumu canim 19. Haftadasin masallahİlk zamanlara göre çok çok iyiyim bende Çok ağır atlattım su bile icemiyodum ac ac yatiyodum haftalarca böyle geçti ne demir ilaci kullanabildim ne folik asit çok şükür şimdi iyiyim ara ara kusuyorum sabahları bulantim oluyo kahvaltı yaptıktan sonra geciyo hala bazı şeylere tiksintim va yumurta süt gibi ama yemeye calisiyorum geçti diyemem ama sürekli bi bulanti yok bi de alıştım artık demir ilacına da başladım mecburen demirim çok düşmüş bebegim de iyi maşallah su an için bi sorun yok hareket etmeye başladıÇok çok azaldı 16. Haftadan beri rahatım üzülme bende 10 haftaya yakın kötü bi şekilde geçirdim ilaçlar serumlar sonra hepsini bıraktım yatdim yemeye çalıştım zamanla azalıyo dışarda yemeye çalışın imkanınız varsa yada dışardan söyleyip balkonda açık alanda ye canim bebek hareket etmeye başlayınca hissetmezsin bile kussam da gülüp geçiyorum tepikler atınca
Cinsiyetimiz erkek canım inşallah geçer aciktikca ye işte bide gece yatmadan almaya çalış demir ilacını ben ilk zamanlar alamadığım için şimdi 2 tane alıyorum gece yatmadan icince kusmazsin yemek aralarinda aldım ama gün içinde ne yediysem çıkardığım için böyle çözüm bulabildim bide vitamin ilaci var tabi başka bi ilac varsa onu yazdircam doktora gidince çok büyük tabletler ben ogursem kusuyorum zaten oda baya zorluyoİlk gbeligimd bu kadar agar gecirmemistim ama bu cok agar geciyor oglumda gezerdik temizligimi yapardim yemek bile yapardim 4. Ayda gecti ama bunda hic gecmiycekmis gibi bide asiri aclik beni cok bitkin dusuruyo 2 saatte bir acikiyorum maleesef bende asiri kansizim ve ilac icemiyorum iyice bulandiriyo midemi umarim bu dedigin gibi gecer canim..senin cinsiyet belli oldumu canim 19. Haftadasin masallah
Bana da hem ferrosanol yazdi hemde decavit valla ikiside kocaman hap napicam bilmiyorum 10 gundur ilc icmiyorim folik asitide biraktim bende geceleri iciyorum am sabah bulntim daha da cogaliyo 4. Ayin bitimindede gecmezse artik boyle yasamayi ogrenicem 6 ay gozumde oyle bir buyuyor ki anlatamam insanliktan ciktim sanki gecmiycek bu gunler ikinci hamilelik daha zormus onu anladim amaCinsiyetimiz erkek canım inşallah geçer aciktikca ye işte bide gece yatmadan almaya çalış demir ilacını ben ilk zamanlar alamadığım için şimdi 2 tane alıyorum gece yatmadan icince kusmazsin yemek aralarinda aldım ama gün içinde ne yediysem çıkardığım için böyle çözüm bulabildim bide vitamin ilaci var tabi başka bi ilac varsa onu yazdircam doktora gidince çok büyük tabletler ben ogursem kusuyorum zaten oda baya zorluyo
Malesef doktorlarin yapabilecegi birsey yok bulanti hapi iyi geliyorsa sansliyiz yoksa onlari cekmek zorundayiz gercekten yasamayan bilemez cok zor2. oğlumda 9 ay kustum doktorlar hiçbişey yapamadı.