BULANTİ KUSMA MİDE YANMASİ ARKADASLAR COK ZOR DURUMDAYİM DESTEK İSTİYORUM NE ZAMAN GECİCEK?????

benim geçti gitti gibi bişey arada hissettiriyor o kadar bide yanma oluyor o zaman dondurma yiyorum bide sakız çiğniyorum oda rahatlattırıyor bi deneyin derim ben

9+6 oldu bugun ve 7+3 ten beri asiri bulanti kusma. Su icememe hali... 5 6 kez serum destegi derken bugune dek geldik ve fakat şu anda normal hizda hareket edemiorum. Ise gidemiyor hastalikli gibi hissediyorum. Careszce iyi gelecek bisi ariorum...

Seni cok iyi anliyorum canim sabah artik kan geldi agzimdan safra cikariyorum bende yataktan kalkar kalmaz bos mideye ogur ogur bi hal oldum hele su icince daha da fena oluyor insanin midesi benimde daha gecmedi inan ki hayattan sogudum 13. Haftamin icindeyim ama tık yok bide ustune surekli karnimin acikmasida cabasi insallah iyi olucaz canim burdan guzel guzel haberleri vericez birbirimize..bebislerin iyi olmasina da cok sevindim canim sen hic kendini uzme 9 ay kussan da onlar bir sekilde besleniyorlar canim kisa zamanda atlatirsin insallah bu durumu habersiz birakma canim arada yaz mide bulantilarin gecince mutlaka yaz canim bana da bir umut olur belki

Selammm nasilsin arkadasim :)gectimi bulantilarin. Ee artik gecsin dimi 37 olmussun masaAllah. Belki dogurmussundur bile...
Seni merka ettim

Gecmis olsun Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin ben suyu görmeye de tahammül edemiyorum bir buçuk haftadır günde tas catlasin yarim bardak ancak icebiliyorum soğuk şeyler iyi geliyor gibi bi istahim açılsın kilo falan umrmda degil gecen gece aynen bende öyle oldum sabaha kadar bas ağrısından döndüm durdum yatakta sabah kalktim açık havaya çıkınca düzeldi beslenemiyoruz susuz kalıyoruz o yüzden oluyo

Nadilsin arkadasim nasil gidiyor ? :)

9+6 oldu bugun ve 7+3 ten beri asiri bulanti kusma. Su icememe hali... 5 6 kez serum destegi derken bugune dek geldik ve fakat şu anda normal hizda hareket edemiorum. Ise gidemiyor hastalikli gibi hissediyorum. Careszce iyi gelecek bisi ariorum...

Sana sabir diliyorum arkadasim. Gecmiyor ne yapsan da ben 12. Haftadan sonra zofran ictim. 4 mg. O iyi geldi gecirdi hatta ama dr.na sor ve 12. Haftadan sonra baslatiyor eger ic derse unutma ve sakin simdiden icme. Ayrica belki de 12. Haftada gecer canim. Saglikli bir gebelik gecirmeni dilerim.

Ayy çok iyi bilirimm o zamanlari hiç bişey gecirmiyordu hap yazdıydı doktorum ama hiç icmedim 12.haftada bıçak kesigi gibi kesildi biraz sabir canım inşallah seninki kısa surer

Selammm nasilsin arkadasim :)gectimi bulantilarin. Ee artik gecsin dimi 37 olmussun masaAllah. Belki dogurmussundur bile...
Seni merka ettim
Canim iyiyim cok sukur sende ara ara aklima dusuyorsun dua ediyordum sana ikizlerle nasildir acaba diye :) iyisindir insallah :) henuz dogurmadim 20 gun kaldi normal dogum bekliyoruz bakalim nasip tabi..simdi de asiri reflü sikayetim vae hamileligim her donemi agar ve yorucu gecti malesed ama az kaldi disimi sıkıyorum :)) sen nasilsin nasil hissediyorsun kendini ikizlee zorluyormu bir de cinsiyetleri belli oldumu :)))

Canim iyiyim cok sukur sende ara ara aklima dusuyorsun dua ediyordum sana ikizlerle nasildir acaba diye :) iyisindir insallah :) henuz dogurmadim 20 gun kaldi normal dogum bekliyoruz bakalim nasip tabi..simdi de asiri reflü sikayetim vae hamileligim her donemi agar ve yorucu gecti malesed ama az kaldi disimi sıkıyorum :)) sen nasilsin nasil hissediyorsun kendini ikizlee zorluyormu bir de cinsiyetleri belli oldumu :)))

Sagolasin canim dualarin icin...
Ben de iste iyi olmaya calisiyorum napayim. Sukur bugunumuze. Bende kusma taaaa 5. Ayda gecti biliyormusun. O da zofran ile. Sen onermistin ya o ilaci arkadasim Allah razi olsun. Iyi geldi. 10 gun kullandim onu sobra 6. Aya girdim zaten ve gecmis oldu. Ama midem oyle hassasski biraz fazla yesem yada birsey uzulsem aglasam kusiyorum yine. Hamilelikte midem aşırı hassasiyet kazandi canim. Bu arada ben tukuruyorum devamli. Hic gecmiyor tukurugum canim. Salya seklinde 2 dakikada bir elimde poset, peceteye tukuuruyor posete atiyorum. Bu durumda binde bir hamilede gorulen bir durummus. Dogumdan bir sure sonra gecermis.
Ikizlerimi sormussun canim. Onlar sukurler olsun iyiler teyzesi. Biri oglan biri kiz :)
Ikiz hamilelik gercekten zor.. hem de 30. Haftadan sonrabinanilmaz zorluyor. Tukurmem olmasa aslinda dhaa katlanilabilir bir hal ollurdu diye dusunuyorum :KK66:
Neyse cok dert yandim :)
Senin bebisinin cinsiyeti ne canim?

Bana dr um once dremamine verdi o cok sarsti. Sonea zofer verdi. Bazen ise yario bazen yaramiyo sanki. O kusma ani gelince hicbisi engellemiyo. Birazcik yemeye icmeye basladimda hareket kisitliligim devam edio. Yemek yapacak takatim uzun sure ayakta durmaya gucum olmuo ... umarim onlarda gecer

Sagolasin canim dualarin icin...
Ben de iste iyi olmaya calisiyorum napayim. Sukur bugunumuze. Bende kusma taaaa 5. Ayda gecti biliyormusun. O da zofran ile. Sen onermistin ya o ilaci arkadasim Allah razi olsun. Iyi geldi. 10 gun kullandim onu sobra 6. Aya girdim zaten ve gecmis oldu. Ama midem oyle hassasski biraz fazla yesem yada birsey uzulsem aglasam kusiyorum yine. Hamilelikte midem aşırı hassasiyet kazandi canim. Bu arada ben tukuruyorum devamli. Hic gecmiyor tukurugum canim. Salya seklinde 2 dakikada bir elimde poset, peceteye tukuuruyor posete atiyorum. Bu durumda binde bir hamilede gorulen bir durummus. Dogumdan bir sure sonra gecermis.
Ikizlerimi sormussun canim. Onlar sukurler olsun iyiler teyzesi. Biri oglan biri kiz :)
Ikiz hamilelik gercekten zor.. hem de 30. Haftadan sonrabinanilmaz zorluyor. Tukurmem olmasa aslinda dhaa katlanilabilir bir hal ollurdu diye dusunuyorum :KK66:
Neyse cok dert yandim :)
Senin bebisinin cinsiyeti ne canim?
Ahh canim yaaa ilk defa duydum bu tukurmeyi benimde agzim dilim yara oldu kuruluktan dilim yarildi biraz tuzlu veya aci bisey yesem aglayarak bitiriyorum yemegi cok zor ama senin durumun daha da zor canim cok uzuldum :KK43: ama sabret oyle yada boyle geciyor ama bende cok agar izler biraki bu hamilelik :KK43: bende zofrani 3-4 ay ictim benimki 7. Aya kadar surdu kusmam 2 bucuk aydir rahatim ama reflu basladi simdide perisanlik en ust seviyede :)) allahtan cok az kaldi dayaniyorum..benimki kiz canim bir oglan bir kiz cok sukur diyorum Allah isteyenlere olmayanlara versin insallah bir hamilelik daha kaldiramayabilirim :)) seninde az kalmis Allah sikintisiz uzuntusuz kavustursun insallah bebislerine ve bu dertlerinden bir an once kurtul insallah canim benim

Bana dr um once dremamine verdi o cok sarsti. Sonea zofer verdi. Bazen ise yario bazen yaramiyo sanki. O kusma ani gelince hicbisi engellemiyo. Birazcik yemeye icmeye basladimda hareket kisitliligim devam edio. Yemek yapacak takatim uzun sure ayakta durmaya gucum olmuo ... umarim onlarda gecer
Gercekten cok zor durumlar hala daha aklima geldikce kotu oluyorum cok uzun sure yasadim ben bu durumlari malesef o ilaclari bile kustugum oldu artik tost ve cubuk kraker gormek istemiyordum Allah yardimciniz olsun gercekten hamilelikte bulanto kusma reflu yanma insani mahvediyor 9 ay bana 9 yil gibi geliyor her donem ayri bir sikintisini yasadim ama herseye ragmen evladim saglikli ya cok sukur diyorum nasil olsa gecicek biticek bir sonu var Allah dayanma gucu versin size de canim insallah cok cabuk gecer

Ahh canim yaaa ilk defa duydum bu tukurmeyi benimde agzim dilim yara oldu kuruluktan dilim yarildi biraz tuzlu veya aci bisey yesem aglayarak bitiriyorum yemegi cok zor ama senin durumun daha da zor canim cok uzuldum :KK43: ama sabret oyle yada boyle geciyor ama bende cok agar izler biraki bu hamilelik :KK43: bende zofrani 3-4 ay ictim benimki 7. Aya kadar surdu kusmam 2 bucuk aydir rahatim ama reflu basladi simdide perisanlik en ust seviyede :)) allahtan cok az kaldi dayaniyorum..benimki kiz canim bir oglan bir kiz cok sukur diyorum Allah isteyenlere olmayanlara versin insallah bir hamilelik daha kaldiramayabilirim :)) seninde az kalmis Allah sikintisiz uzuntusuz kavustursun insallah bebislerine ve bu dertlerinden bir an once kurtul insallah canim benim

Amin canim amin. Rabbim insaAllah saglikla kucagimiza alacagimiz gunu gostersin bizlere. Biz su anda hastanedeyiz kntrole geldik nst ye ciktim. Dogum yapmis birisi. Bebegin aile ile tanisma ani harikaydi seslerini duyuyordum nst de oldugum yerden. Cok guzeldi yaaa o gunleri biz de gorleim insaAllaah. Heyecan basti beni yavastan hele o.bebegin aglaama seslerini duyunca... kendi dogumumu dusundum.

Benim midemm de çok kötü cnm yemek istemiyor yenmeyince daha da kötü oluyor midem ne yapcağımi şaşırdım ya :KK43: 7+3 deyim daha :KK43:

13 hafta oldu ve fakat hala midem hareketli. eskisine göre daha iyiyim şükürler olsun. su içiyorum. ama istanbul kaosunda işe git gel haşat oluyorum. cantamda torba dolaşıyorum.sadece sabah değil gün içinde de durup durup kusuyorum. tabi eskisine oranla daha az. enazından su an işimin basındayım... inş. zamanla dahada azalır ve son bulur...

7+2 deyim aynı durumdayım canım. Tükendim şimdiden. :KK43: Yemek yapamıyorum evde. :mad: Allahım yardım etsin cümlemize o_O
Aynen annem yapıyor yemekleri Allahtan o yanimda bu sefer, ilkin de kimse yoktu yanım da neler çektim. Sanki bu günler gecmicek gibi birde normalde midem de reflu var , ilkin de son aylar 2 yastıkla bile yatamiyordum. :KK43:

13 hafta oldu ve fakat hala midem hareketli. eskisine göre daha iyiyim şükürler olsun. su içiyorum. ama istanbul kaosunda işe git gel haşat oluyorum. cantamda torba dolaşıyorum.sadece sabah değil gün içinde de durup durup kusuyorum. tabi eskisine oranla daha az. enazından su an işimin basındayım... inş. zamanla dahada azalır ve son bulur...

Oh şükür sen kurtuldun sayılır, gözün aydın

aynen .. oh çekiyorum eskiye oranla... benim 11 haftadan sonra biraz azaldı kusmalarım. su içmeye başlayabildim. drum bunun iyi oldugunu söyledi. 14. haftada yada 16 haftada kesilmesini bekleyebiliriz dedi. bende gün sayıyorum şimdi. darısı sizin başınıza...

X