BULANTİ KUSMA MİDE YANMASİ ARKADASLAR COK ZOR DURUMDAYİM DESTEK İSTİYORUM NE ZAMAN GECİCEK?????

Selamun aleykum arkadaslar..

Ben dun her yedigimi mide yanmasi ile cikardigimdan acile kalktik. Sut ictim cikardim iki kasik makarna yedim cikardim. Dayanilmazdi...
sonra gece acile kalktik 2 torba serum yedim. Su icme fazla o da mide bulantisi yapar dediler hastanede. Tam iyiyim dedim eve geldim yattim sabaha kadar uyanip durdum. felaket bir bas agrisi var simdide. Ortadan ikiye yariliyor kafam Sanki. Tansiyon 9/4 den yukari cikmiyor. Aradim yine dr. az once. Hemsiresi sizi aricaz dedi bekliorum. kizlar napcamm benn

merhabalar, ben de 13. haftamdayım. 8. haftada bulantı ve iştahsızlığım başladı, çok sık kusmam olmasa da bir haftamı neredeyse yatarak ve serumla geçirdim. sonraki süreç daha da rahat geçti. 12. haftamda da kesildi iştahsızlık ve bulantı halim. şükürler olsun bir daha gelmez umarım :)
endişelenmeyin ben de pek beslenemedim bu zaman diliminde. ama premesis adında bir bulantı hapı kullandım drunuza danışın istersenız. hem folikasit de içeriyor bu hap. bulantılarınızı bastırabilir.
ayrıca eczacılarda bulabileceğiniz primabella isimli bir bulantı saati satılıyor. hamileler için üretilen bu saati kolunuza yerleştiriyorsunuz. bulantının şiddetine göre saatin iletim şiddetini arttırıyorsunuz bu da bulantı ve kusmayı kesiyor. biraz pahalı bir saat (250tl) ancak ben haftalarımı onun sayesinde daha rahat geçirdim. drum saatin bebeğe ve bana sakıncası olmadığını söyledi.
umarım işe yarar bunlar. zor günler geçecek size ve bebeğinize sağlık dilerim

Cnm insaAllah benimde fazla surmez. Zira kadinligi birak insanlik falan kalmiyor.soyledigiklerini deneyecegim. Cok tesekkurederim.

Gecmis olsun Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin ben suyu görmeye de tahammül edemiyorum bir buçuk haftadır günde tas catlasin yarim bardak ancak icebiliyorum soğuk şeyler iyi geliyor gibi bi istahim açılsın kilo falan umrmda degil gecen gece aynen bende öyle oldum sabaha kadar bas ağrısından döndüm durdum yatakta sabah kalktim açık havaya çıkınca düzeldi beslenemiyoruz susuz kalıyoruz o yüzden oluyo

Aleykum selam..ahh canim benim yaa kiyamam Allah yardimcin olsun ikiz gebelikti seninki degilmi cok zormus canim ve sanirim bulantilarim yeni basladi 6. 7. Haftada basliyormus cunku agar geciyor demekki ama duzelicek insallah canim kesinlikle ilac kullan zofrani soyluyorum herkese 3 4 doktordan onay aldim bugun doktorumda dedi rahatlikla icebilirsin endiselenme dedi ilacsiz olmaz canim iki bebek tasiyorsun herseyi bizlerin iki kati cekiyorsun canim kesinlikle bulanti ilaci icmeden olmuyor bende 2 hamilelik gecirdim yani hala daha mahvoluyorum daha bu sabah ogure ogure bi hal oldum kustum ama gecicek canim bak 12. Haftam bitiyor ve halsizligim biraz daha duzeldi insallah kusmalarda duzelicek seninde duzelicek canim dua edicem sana ama nolursun bulanti ilacini bir arastir doktor vermiyormu sana bu hllerdeyken merak ediyorum

Ilk bebegimde de cok zor gecti hamileligim , ilk aylar kanamam oldu sonra bulanti mide yanmasi aboww mahvoldum bide ustune 7 aylik dogdu yavrum . Ilk 3 ay sabahlara kadar agladi demem o ki dogmadan da cektim dogduktan sonra Allaha sukur saglikli. 2. Hamileligimde de krnimdayken cekiyorum insallah gununda saglikli sihhatli dogar yavrum , yavrularimiz bizde rahatlariz. Dedigin gibi guzel dusunelim guzel olsun

Hanileyken cektiklerim o kadar zor geliyor ki herhalde sonrasinda Allah daha bi guc veriyor biz annelere daha kolay atlatiliyor mutlaka bende neler yasadim ama hamilelikteki bitsinde rabbimsaglikli evlatlar nasib etsin de gerisi kolay insallah diyorum canim..aynen guzel dusunelim guzel olsun

Premesis diye bir ilac verdi dr. Bi ise yaramio. Evet kusmuorum ama bulantilarim tam hiz devam... artik ogurdukce aglayasim gelio. Zoruma gidio. Kocam ilgilenio ama ondan da utaniom kusarken ogururken...

Premesis diye bir ilac verdi dr. Bi ise yaramio. Evet kusmuorum ama bulantilarim tam hiz devam... artik ogurdukce aglayasim gelio. Zoruma gidio. Kocam ilgilenio ama ondan da utaniom kusarken ogururken...
Canim dramamine veya zofrani sor istersen doktoruna hemde uyutuyor biraz bulantidan kusmadan uzaklasiyor insan ben ictikten sonra hemen uykum geliyor gozkapaklarimi tutamiyorum biraz da olsa bulanti halinden uzaklasiyorum ama yine de bulanti 24 saat suruyor canim seni cok iyi anliyorum bana da esim yardim ediyor onlar olmasa napariz hic utanma babasi olucak o cocuklarin yardim etmemesi asil kotu olurdu.. Serum iyi geliyomu peki canim

Emedurfitil, gaviskon surup verdi cnm az once telefonda soyledi. Ama yarin gitcem yanina dr.mun. bebeklerimi gormk istiyorum. Annelerinin bu durumlarindan etkilendilermi merak ediyorum. Yavrularimizi korusun guzel Rabbim.
canim 2 gun once 2 kg serum yedim. Hic bir etkisi olmadi bende. obur gun ayniydim...

Canim nasilsin merak ettim seni nasil oldun bulantilarin ne durumda ? İyisindir insallah

Canim nasilsin merak ettim seni nasil oldun bulantilarin ne durumda ? İyisindir insallah

dun gittim bebekleri gordum. Sukurler olsun iyi onlar sorunlari yok. Ben yine 3 lt serum yedim canim. Dun iyiydim hattaa yemek de yedim aksam. Ama yok bende etkisi 24 saat surmuo. Yine basladim ogurtuye tukurmeye ... yine yiyemiyorum. Gecmicekmi bu ya? Ne olacak bu halim?

Seni cok iyi anliyorum canim sabah artik kan geldi agzimdan safra cikariyorum bende yataktan kalkar kalmaz bos mideye ogur ogur bi hal oldum hele su icince daha da fena oluyor insanin midesi benimde daha gecmedi inan ki hayattan sogudum 13. Haftamin icindeyim ama tık yok bide ustune surekli karnimin acikmasida cabasi insallah iyi olucaz canim burdan guzel guzel haberleri vericez birbirimize..bebislerin iyi olmasina da cok sevindim canim sen hic kendini uzme 9 ay kussan da onlar bir sekilde besleniyorlar canim kisa zamanda atlatirsin insallah bu durumu habersiz birakma canim arada yaz mide bulantilarin gecince mutlaka yaz canim bana da bir umut olur belki

Coook zor hem de... ama merak etme canim senin az kalmism 15. Hafta falan gecer diye dusunuyorum. Dr.um gececek diyor.en gec 15. Hafta biter dedi dun. Kimiside son ana kadar surdu diyor korkutuyor beni. Ama korkmayalim ve olumsuz dusunmeyelim bence . Gececek diyelim gecsin canim. Senin de gecince haber ver bana. Canim birde naneli seker iyi geldi biraz bana. Olips naneli falan.

Hemen esime soyliyim alsin benim o agzimdaki igrenc tad gecmiyo malesef belki sekerle gecer..canim 12. Haftayi bekledim iste gecmedi umudum 15 16 da gecerse hemen yazicam tatlim Allah yardimcin olsun insallh dayanma gücü versin sana rabbim

Hemen esime soyliyim alsin benim o agzimdaki igrenc tad gecmiyo malesef belki sekerle gecer..canim 12. Haftayi bekledim iste gecmedi umudum 15 16 da gecerse hemen yazicam tatlim Allah yardimcin olsun insallh dayanma gücü versin sana rabbim

Sagolasin canim. Aminnm sana da versin hepimize versin insaAllah rabbim. Tez vakitte gecsinde gebeligimizin keyfini bizler de surebilelim. Nasil hevesim var karnim burnumda gezmeye tozmaya alisveris yapmaya...

Bende ayni durumdayim, ac kaldikca daha da midem bulaniyor kreker ye bol bol dediler ama hic fayda etmedi, en sonunda yogurdu kesfettim midem yaninca direk soguk soguk yogurda abaniyorum :) bi nebze iyi geliyor,
insallah sende kendine iyi gelen biseyler kesfedersin. Cok zor bi durum bir nevi sürekli hasta gibiyiz.

Nasilsiniz arkadaslar? Ne alemdesiniz?
Bulantisi kusmasi azalan var mi aranizda?
Ya bende bi hislenme peydah oldu kizlar. Durup agliorum falan. Ne gorsem tv de aglamaya basliorum falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…