BULANTİ KUSMA MİDE YANMASİ ARKADASLAR COK ZOR DURUMDAYİM DESTEK İSTİYORUM NE ZAMAN GECİCEK?????

Canim insallah gecicek diyelim gercekten cok zor bir donem benim 12. Hafta ama hala daha ilacla bulantimi dizginleyebiliyorum ilac icmedigim gun perisan oluyorum diyebilirim kiloyu gercekten takmiyorum oglumda 13 kilo almistim ve hepsini geri vermistim ama bunda daha cok yiyorum oglumda meyveyle beslenmistim sadece

Ayy aynen yaa nefret ettim mutfagimdan buzdolabimdan sabh tost yapiyorum agzimi burnumu kapatip kasar peynirini zor aliyorum buzdolabindan cok zor cok hassas bir donem butun omrumuz boyunca boyle yasasak herhalde yasayamayiz gecicek insallah

Adeta benim durumumu anlatmissin cnm.
deli olcam... bir de ben ikizlerimi bekliorum... ne durumdasin simdi gectimi bu hallerin

Adeta benim durumumu anlatmissin cnm.
deli olcam... bir de ben ikizlerimi bekliorum... ne durumdasin simdi gectimi bu hallerin
Ayy kiyamam yaa ikizmii ikiz gebeliklerin biraz daha zor oldugunu duymustum ama ben sanki beşiz bekliyo gibiydim yani cok zor geciyordu gunler taki 2 gün önceye kadar en azindan sabah bulantilarim kaldi bi tek onun icinde ilac aliyorum ve 12 saat etkisini gosteriyor ilac sabah safra cikarmasam kahvaltiyi cikariyodum yani o yuzden ilaci birakamiyorum ama halim daha iyi ayaga kalkip dolasiyorum biyere gidebiliyorum sukur ki yani canim sık disini insallah gecicek son aylarda yine sorunlar oluyor ama en azindan sona yaklastim ha geldi ha gelecek diye bekliyor insan..biliyorum 2 kez yasadik bu zamanlar cok zor Allah yardimcin olsun canim benim

Sagolasin cnmm. Ya simdi ben 5 hafta daha mi cekecegim yani bu durumu?
Ayy akil sagligimi kaybetmesem bari. Allahtan benim annem ust katimda oturuyor. Her an yanima gelip gidebilior ama yoruluyor kiyamiorum...
calisiorum normalde. 2 hafta rapor aldim. Bu onumuDeki hafta da tatil. 30 martta is basi yapmam lazim ama asla gidemicem sanirim. Birakicam sanirim mecburen

Merhaba yeni konu acacaktimki sizin konunuzu gordum vazgeçtim
Ayy aynen yaa nefret ettim mutfagimdan buzdolabimdan sabh tost yapiyorum agzimi burnumu kapatip kasar peynirini zor aliyorum buzdolabindan cok zor cok hassas bir donem butun omrumuz boyunca boyle yasasak herhalde yasayamayiz gecicek insallah

Bende sizin yaşadıklarınızı yaşıyorum sabahları istifra sonra tüm gün boyunca bulantı mutfağa giremiyorum, yemek yiyemiyorum şimdi netten bişi okudum korktum aşırı bulantı ve kurmanın altında başka hastalıklar olabilirmiş sizlere doktorunuz tetkikler yapdimi salı günü doktorum var korkuyorum şimdiden kotu bişi dermi diye

Hiccbisi olmaz merak etme. Icini sıkma bosyere. Biz dun aradik dr.mu merak etmeyin su bile icemeyebilir normal dedi Ki su bile icemiorum oguruorum. Merak etmeyin

hiç sıkıntı bitmiyor ben ilk aylarda sürekli baş dönmesi ve tansiyon sorunu yaşadım tansyonum düşüyordu şimdi sırt ağrısı ve mide yanması mahvediyor bir sıkıntı bitse biri başlıyor :)

Benim tansion simdi olctuk 9/4 cikti.
Artik ne diyimm. Mide bulantisi desen su bile icemiorum. Basimi yastiktan kaldirinca vucuduma agir gelio kafam. ne kadar surecek bilemiorum..

Benim 20 haftaya kadar mide bulantim ve kusmam oldu o kadar siddetliydiki sabah aksam farketmiyordu ust kat komsumum yaptigi yemegin kokusu bile kusturuyodu 20 Haftadan sonrada mide eksimesi yanmasi asit geliyo resmen agzimdan 2 gune 1 sise gaviscon surup bitiriyorum dogum yapana kadar da gecmiycek sanirim

Hic bisey olmaz canim endiselenmeyin ben ilk hamilegimde su bile icemedim 9 ay yemek yemedim kusmalarim 5. Aya kadar devam etti ama bulanti ilaci kullandim ikisindede yoksa basedilmiyor bu bulantilarla

Off durumunuz gercekten zormus ama 5. 6. Aydan sonra o mide yanmasi reflu tavan yapmisti bende de yanimda süt le ve 2 3 yastikla uyuyordum nasil gecti o zamanlar bilmiyorum ilk 5 ayda kusmustum ilk gebelikte cok zordu hep actim buda tak tersi kussamda yemek yiyorum yemezsem daha beter oluyorum her hamilelik farkliymis gercekten..siz 27. Haftadaymissiniz masallah cinsiyeti bellidir bebisin

Benim de 2. Hamileligim midem de reflu var birde iltihap zor geciyor hamileliklerim evet erkek olacak hayirisiyla
Ahh o reflu insani mahvediyor zaten Allah kolaylik versin erkek oldugunu tahmin ettim ayni oglumda gecirdigim hamileligi anlattin sanki canim saglikla dunyaya gelsin insallah benimde su ara en buyuk sorunum aclik mutfaga giremiyorum ve o kadar cok acikiyorum ki ve yiyorum ki kendime sasiriyorum yemek yiyorum 2 saat sonra midem gurul gurul yine acim bir garip hallerdeyim yani gecicek insallah diyelom sizin azkalmis ne guzel

Hemen hemen 2 ay kaldi ama benim gozumde dag sanki cok zorluyor beni rabbim hayirlisiyla bebislerimzi bir kucagimiza almayi nasio etse de bizde rahatlasak
En azindan benden iyi durumdasin canim 2 ay kalmis ve bahar aylari cabuk geciyor insallah zaman cabucak gecer bir an once alirsin kucagina evladini bana da dua et nolur canim hayattan sogumus durumdayim

Pek kolay olmayacak sanırım doğunca da başka sorunlar olacak işimiz zor ama değer
Ayy demeyin oylee dogunca hersey cok daha guzel ben oglum dogdugunda kahkahalarla guluyodum oh cikti artik icimden kucagima aldim diye cok sevindim sut sitmasi oldum 39 derece atesle yattim dogum yaptigimda esim askerdeydi komutanlari gondermedi cok zor gunlerdi 20 gun sonra bi cenazemiz oldu sonra esim 1 ay sonra dondu askerden oglunu beni o zaman gordu hersey zordu ama hamilelik cok cok cok daha zor gercekten icinden cikinca o evlat sahiplenmesi onu yikamasi emzirmesi gercekten sabirsizlaniyorum ikinci evladimida saglikli bir sekilde kucagima almak icin guzel dusunun hersey daha guzel olucak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…