bulantı çok az normalmi sizce

necla_r

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
101
0
39
arkadaşlar 8 haftalık hamişim az az bulantılarım var arada bi çogalıyor hiç çıkarmadım normalmi sizce sonradan artarmı acaba

arkadaşlar 8 haftalık hamişim az az bulantılarım var arada bi çogalıyor hiç çıkarmadım normalmi sizce sonradan artarmı acaba

ne guzel işte neclacım tadını cıkar valla inşallah artmaz hayattan bezdırdı benı kusmak valla :sinifsinif: gercı 1.5 ay fılan surdu ama atlattık yani yerimseniben

kendını sıkma bence kusucak gıbıysen kus da rahatla :) içinde tutma daha kötü oluyoo :))))

Bende yeniyim ama benim sabah bulantılarım biraz fazla uzun sürüyor kusturmuyor ama çok fena bulantı ve yanma oluyor.Öğleden sonra ancak diniyor.

bence normal benım cok sıkıntım var bulantı ve kusmam cok oluyor ve zorluk yasıyorum ınsallah olmaz,gercı daha yenı yenı baslar benımde 8 haftalıkken baslamıstı ama ınsallah olmaz Allah yardımcımız olsun ...:asigim:

sonradan artıp artmayacağı belli olmaz. çünkü her hamilelike farklı oluyor. ayrıca çıkaramamak iğrenç bir duygu biliyorum.Allah yardımcın olsun.. inşaAllah tez zamanda biter artmaz

Benim hiç midem bulanmamıştı sonuna kadar da aynen devam etti. Ne güzel işte midenin bulanmamaması daha iyi, tadını çıkar hamileliğin.
Allah sağlıkla bebişini kucağına almanı nasip etsin...

ablamin iki cocugunda da hic bulantisi olmadi.. ben de 6 haftalik hamileyim ben de de hic bulanti belirtisi yok.. biraz genetik sanirim

annem bana 2 haftalık hamileymiş kusmaktan ve baş dönmesinden fenalık gelirmiş artık

ben 6 haftalık hamileyim gözüm kararıyo bazen o kadar birde sabah az az bulantım oluyor :)

bende acaba yaşöyleyse ya böyleyse diyordum ama normalmiş :)

bende 6 haftalık hamileyim hiç bulantım yok canımda hiç bişey çekmio sanki böylede olunca hamile olduğumun farkına varamıyorum :CüvCüv:

Ben 12 haftalık hamileyim bulantım daha bu hafta bitti. Sabah akşam hiç farketmedi günün her saati bulantım oldu, ama sadece 2-3 kez kustum, iç öyle çok olmadı. En kötüsü diş fırçalayamamıştım. Bencede normal takma kafana, sen kalp atışlarını duydun mu gerisini boşver :)

7hafta 3 gün..:) ve şimdiye kadar ne bulantı ne kusma ne başdönmesi tık yok...birileri mide bulantısı sağlık gebelik demek demiş...bizimki sağlıksız mı ???!!!
her şey normal kalp atışı da var çok şükür:)bulantı olmaması beslenme açısından bir artı değil midir?

bende de hiç bulantı olmadı desem doğru olur.sadece 3.aydan sonra ara ara sabahları çok az oluyodu.o da genelde açlıktan:)

benim ilk 2 ayından zaten haberim yoktu... minikimi öğrendiğimde 8+4 deydim... :) o nedenle beni yoracak kadar bulantım olmadı, çıkarmadımda... rahat sayılırdım... ama bazı yemeklerden uzaklaştım diyebilirim...

benim 11 haftaya kadar hiç bulantım yoktu sonra bir başladı 16.haftaya kadar başımı yataktan kaldıramadım..umarım artmaz gerçi artarsa dr un hap falan da verebilir..:kahve:

benimde çok bulanmadıı kusmadımm sabahları hassas oldum kokulara falan okadar okadarda olsun yanii hamileyiz sonuçtaa

hamileliğimin 6-7. haftalarında az bir miktar bulantım oldu. hiç kusmadım. onun dışında ne aşerme, ne tiksinme. allaha şükür ..:nazar: herkesin hamileliği aynı olacak diye bir kural yok. doktor kontrollerinde güzel haberler alıyorsan, gerisi boş derim yerimseniben. örneğin bak beni görenler ''erkek mi olacak?'' diye soruyor, karnımın şeklinden ötürü. oysa bize zeynep geliyor :teytey::nazar:opuyorumnanaktan

X