Bulanti Bilekligi

m4vis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2013
85
33
53
34
Merhaba, bugun doktorumun verdigi kendi ilacim zofran zydis 8 mg 'yi arastirirken bulanti bilekligine kadar geldim. Forum da gezindim ama pek biseye rastlayamadim.

Bu bulantilar bni delirticek. Psikolojim iyiden iyiye bozuluyo kusup kusup agliyorum.

Neyse beni bosverelim de gelelim bu bileklige SEA-BAND ve PSIBANDS diye iki urune rastladim akapuntur tarzi bisey olsa gerek okuduklarimdan bunu cikardim.Acaba ne kadar etkili kullanan bi nebze de fayda goren var mi ? Ilacsiz sonucta ne bilim azda olsa bi etkisi varsa bnde alayim ilac kullanmaktan iyidir.

slm cnm bende senin gibi cok bulantı çekiyorum bilekliğin işe yarayacagını hiç sanmıyorum bende zofran kullanıyorum ama onunda faydasını pek görmüyorum daha önce zofer kullanmıştım daha etkili oluyor ama 4 mg tafsiye ederim bulamazsan 8mg alıp yarısını içebilirsin ama tabi doktora danışmadan kullanma

slm cnm bende senin gibi cok bulantı çekiyorum bilekliğin işe yarayacagını hiç sanmıyorum bende zofran kullanıyorum ama onunda faydasını pek görmüyorum daha önce zofer kullanmıştım daha etkili oluyor ama 4 mg tafsiye ederim bulamazsan 8mg alıp yarısını içebilirsin ama tabi doktora danışmadan kullanma

Zofrani doktorum verdi 8mg ama onu da yariya bolup kullanmayi planliyorum iki kere ictim iyi geldi. Su icsem cikariyordum korkmaya baslamistim. Bu hafta ici de ikili teste giricem. Bulanti cekene Allah sabir vrrsin bi de bunlar yetmiyo gibi 3 gundur bas agrisindan uyuyamiyorum. Gercekten anne olmak zor yeryuzunun melekleri 9 ay karinlarinda can tasir sonra onlara bi omur can olur. Insan kendi annesinin kiymetini daha cok anliyo bu zamnlarda. Allah sana da kolaylik versin...

Öncelikle geçmiş olsun. Bende 4 aylık hamileyim. Çok şükür iki gündür iyiyim hiç kusmadım. Sanırım artık geçiyor inşallah. İki ay önce bende internetten araştırırken gördüm bu bileklikleri. Eşim eczaneden aldı hemen. İki tane birden satılıyor iki bileğinede takıyosun. Maalesef bende çok işe yaramadı, kusmalarımı %10 azaltmış olabilir. Yinede bir ayda 5 kilo verdim. Bünye meselesi galiba, bazıları çok işe yaradığını söylüyor. Yinede alıp denemekte fayda var. Bu arada ben psibands adlı markayı kullanıyordum.

Öncelikle geçmiş olsun. Bende 4 aylık hamileyim. Çok şükür iki gündür iyiyim hiç kusmadım. Sanırım artık geçiyor inşallah. İki ay önce bende internetten araştırırken gördüm bu bileklikleri. Eşim eczaneden aldı hemen. İki tane birden satılıyor iki bileğinede takıyosun. Maalesef bende çok işe yaramadı, kusmalarımı %10 azaltmış olabilir. Yinede bir ayda 5 kilo verdim. Bünye meselesi galiba, bazıları çok işe yaradığını söylüyor. Yinede alıp denemekte fayda var. Bu arada ben psibands adlı markayı kullanıyordum.

Bende iki hafta da 3 kilo verdim. Gecenlerde bulantim kusmam olmamisti geciyor diye sevindim ama sonra bir geldi pir geldi. Pasamizin keyfi yerinde uzatmis bacagini yatiyo valla bende cekiyorum. Umarim uzun surmez. Insallah seninde devam etmez canim.

Merhaba kizlar benimde yarın tam 12 haftam dolucak ama bulantılarım cok fena.kusma da var malesef hamileliğimi ogrendigimden beri 8 kilo verdim bulantim devam ettiği sürece vericem de sanırim.2 haftaya yakin hastanede serum aldim eve geldim yine aynı oldum hiçbir ilac fayda etmiyor cok caresizim.o kadar ilacin fayda etmediği bulantiya bilekligin faydası olucani hic sanmıyorum.
Sabredip geçmesini beklicez baska care yok sanırım. Bu benim üçüncü hamileligim her defasında böyle olmustum bu sefer daha agir geçiriyorum ama artık günler geçmek bilmiyor :(

Merhaba kizlar benimde yarın tam 12 haftam dolucak ama bulantılarım cok fena.kusma da var malesef hamileliğimi ogrendigimden beri 8 kilo verdim bulantim devam ettiği sürece vericem de sanırim.2 haftaya yakin hastanede serum aldim eve geldim yine aynı oldum hiçbir ilac fayda etmiyor cok caresizim.o kadar ilacin fayda etmediği bulantiya bilekligin faydası olucani hic sanmıyorum.
Sabredip geçmesini beklicez baska care yok sanırım. Bu benim üçüncü hamileligim her defasında böyle olmustum bu sefer daha agir geçiriyorum ama artık günler geçmek bilmiyor :(

Azaltir mi acaba diye bi dusunce olustu sadece.. Allah kolaylik versin. Beni zofran agizda emilen ilaci cok rahatlatti doktor gecen gidisimde verdi kullanmadiysan bi doktoruna danis istersen.. gerci bazi bunyelere hic biri iyi gelmiyo ne yazik ki. Bu yasima kadar agri kesici icmemeye ilac kullanmamaya gayret ettim simdi bi ilaca bagimli gibi yasamak biraz rahatsiz ediyor galiba. Alternatif arayis bundan cnim. Allah kolaylik versin tez zamanda gecer insallah..

Merhaba, bulantı 3 hamileliğinizde de mi oldu, bebekleriniz ne oldu acaba. Kız çocuklarında daha fazla oluyor diyorlar doğru mu merak ettim.

Back
X