Kontakt Lens Bulanık görüyorum neden olabilir?

ee nasıl lens renklimi numaralımı numaralıysa rahatsızlığın ne lens markası ne:) öyle bi yazmışsınki güzelim hiçbişi anlamadık:)

derecesi 3.5 ken elinde yoktu 3.75 verdi çok fark etmez dedi. seffaf lens :KK69:

Ben uzun zamandır 2,75 kullanıyodum bu ay 3,00 kullanmaya başladım evet çok farketmedi daha net bile görüyorum biraz ilerlermiş sanırım.
Ama ne kadar bulanık görüosun rahatsız edici şekildemi,gözünde batma varmı,lensi doğru taktınmı,gözünü açıp kapadıkça netlik bulanıklık değişiyormu,astigmatın varmı,miyopmusun?

Ben uzun zamandır 2,75 kullanıyodum bu ay 3,00 kullanmaya başladım evet çok farketmedi daha net bile görüyorum biraz ilerlermiş sanırım.
Ama ne kadar bulanık görüosun rahatsız edici şekildemi,gözünde batma varmı,lensi doğru taktınmı,gözünü açıp kapadıkça netlik bulanıklık değişiyormu,astigmatın varmı,miyopmusun?

Hayır rahatsız edicek skilde deil ama bulanık işte : batma yok lensi ben takmadım aldıımız eyrdeki kız taktı D: kapadıkça bazen daha netleşiyor astigmat yok sadece miyop :KK31:

Aynada iyice bi bak üzerinde makyaj kalıntısı ya da herhangi birşey var mı diye.Yoksa bi ara doktoruna sor gözüne çapı tam uymamış olabilir.

X